Copy
F-sektionens nyhetsbrev Vecktorn

Anslag av föredragningslistan till VT-mötet

Hejsan sektionen!

Föredragningslistan till VT-mötet går nu att hitta på fsektionen.se/forum. Där kan man även hitta motioner, propositioner, och verksamhetsberättelsen för år 2020. 🙂

Fler handlingar kommer att dyka upp efter hand så kolla gärna tillbaka någon gång innan mötet den 19:e april. Inför mötet kan det också vara bra att kontrollera att man har ett konto kopplat till ditt universitetsmail på https://fsekvoting.herokuapp.com/, för då blir jag och mina mötesjusterare och mötesordförande mycket glada när mötet kan starta i tid. 😄

I sektionens tjänst
Erik af Klinteberg, Sekreterare 2021

Är du uppskriven på Näringslivsutskottets maillista?

Genom Näringslivsutskottets maillista skickas information om bl.a. internships, sommarjobb och exjobb ut från sponsrande företag till de årskurser för vilka informationen är relevant. Företag brukar ibland föredra detta alternativ framför marknadsföring via Facebook, och jag vill därför varmt rekommendera att skriva upp sig på denna maillista. Ifall du är osäker på om du är uppskriven skadar det inte att kolla! Nedan följer två sätt på hur du kan skriva upp dig samt information om F-sektionens Linkedin-sida.
 
Prenumererar du redan på Vecktorn? Du kan då skriva upp dig på våra maillistor genom att hitta ett mail från Vecktorn, trycka på “uppdatera dina prenumereringsinställningar”, sedan på den länk du får via mail, och sist välja “Näringslivsinformation från näringslivsutskottet” under “utskick”.
Om du inte prenumererar på Vecktorn kan du prenumerera på Näringslivsutskottets maillista genom att gå in på sektionens hemsida, trycka på “prenumerera” i Vecktorn-rutan och sedan välja “Näringslivsinformation från näringslivsutskottet” under “utskick”.
 
Önskar du ett alternativ till att få mail, eller vill du ha en överblick över sponsrad karriärinformation som marknadsförts antingen via facebook eller mail? Då rekommenderar jag att följa F-sektionens sida på Linkedin: https://www.linkedin.com/company/f-sektionen-inom-teknologk%C3%A5ren-vid-lunds-tekniska-h%C3%B6gskola
 
(OBS: För enkelhets skull har jag inkluderat myndigheter och övriga organisationer under termen “företag”)
 
Önskar er en härlig LP4! 😊

Markus Sörqvist, Näringslivsansvarig

Veckans sanning

Hoppas att ni alla haft en bra start på läsperioden! Det var ju ett tag sen vi hördes och därför tänkte jag uppdatera er med lite ris och ros från veckorna som gått. Först ut är tentaveckans ris: att dygnet automatiskt vände på sig när det inte fanns någonting på schemat. Det var ingen hit. Dagens ros tillägnar jag våren som kommit till Lund. Vad mysigt det är att denna söndag kommer pågå i hela 12 timmar 46 minuter och 30 sekunder. Det är nästan 6 timmar längre än vid vintersolståndet!

Emma Engdahl, Sanningsminister

Har du en notis till Vecktorn?

Har du någon information du vill sprida till sektionen genom en notis i Vecktorn? Skicka i sådana fall ett mail till mig på sanning@fsektionen.se innan kl. 17 på söndagar. Skriv Vecktorn i ämnesraden och inkludera rubrik, text och avsändare på både svenska och engelska.

Emma Engdahl, Sanningsminister

Copyright © 2021 F-sektionen.

F-sektionen
Matematikhuset Sölvegatan 18
Lund 22362
Sweden

Add us to your address book
Säg upp din prenumeration     Uppdatera dina prenumeringsinställningar  
Email Marketing Powered by Mailchimp