Copy
F-sektionens nyhetsbrev Vecktorn

Veckans rättighet:

Du har rätt att vara anonym på tentor. Detta görs via anonymkoder, men för att få en kod måste man vara anmäld till tentan.

Studierådet

Hej!

Nu är det äntligen dags för alla kurser att dra igång igen, och med det även Hilbert café. Tyvärr är det så att vi saknar nyckelpigor på tisdagar och onsdagar och därmed kan vi inte ha öppet de tre första dagarna av läsperioden. Tycker du också att det är tråkigt att vi ska behöva hålla stängt och tycker det verkar roligt att vara ansvarig en dag i veckan, eller känner någon du tror skulle gilla det? Tveka inte att kontakta din närmsta cafémästare eller maila cafe@fsektionen.se, vi svarar gärna på frågor också!
 

Många kramar från cafémästarna!

Lund Formula Student självkörande bil

Lund Formula Student håller just nu på att  börja jobba på nästa års självkörande Formula Student bil och letar i nuläget efter fler projektmedlemmar.
 
För er som är intresserade av autonoma system så ska Lund Formula Student under höstterminen börja ta fram en självkörande racerbil. Arbetet ska göras av cirka 8 studenter i samarbete med Volvo och Institutionen för Reglerteknik.
Är du intresserad? Skicka ett mail till driverless@lundformulastudent.se
Påbörjade masterstudier och erfarenhet i ROS är meriterande!
Exempel på förarlös Formula Student-bil:
https://www.youtube.com/watch?v=aCDPwZZm9C4
Ni kan hitta mer info om Formula Student här:
www.lundformulastudent.se

Veckans sanning

Hej alla F-are och välkomna tillbaka till ett nytt läsår! Likt många andra har jag redan varit igång en vecka med nollning och sånt. I onsdags var jag till exempel på Välkomstgasquen, vilket jag bestämde mig för att skriva ett stycke om på F-sektionens blogg fsektionen.se/blogg. Bilder från sittningen hittar ni som vanligt i bildgalleriet på hemsidan. Så in och kolla! Om du samtidigt vill bli ackompanjerad av något trevligt i öronen rekommenderar jag senaste avsnittet av Hilberts Hörna som du numera hittar på Spotify! 

Trevlig söndag och lycka till med kursstarten imorgon!

Maja Svensson, Sanningsminister

Har du en notis till Vecktorn?

Har du någon information du vill sprida till sektionen genom en notis i Vecktorn? Skicka i sådana fall ett mail till mig på sanning@fsektionen.se innan kl. 17 på söndagar. Skriv Vecktorn i ämnesraden och inkludera rubrik, text och avsändare på både svenska och engelska.

Maja Svensson, Sanningsminister

Copyright © 2019 F-sektionen.

F-sektionen
Matematikhuset Sölvegatan 18
Lund 22362
Sweden

Add us to your address book
Säg upp din prenumeration     Uppdatera dina prenumeringsinställningar  
Email Marketing Powered by Mailchimp