Copy
F-sektionens nyhetsbrev Vecktorn

International Nanoscience Student Conference

Wow! Vet du vad som händer i Lund sommaren 2020? Jo, INASCON!! Detta är en Nanokonferens för studenter som innehåller besök av nobelpristagare och framstående forskare, massa internationella studenter, studiebesök, sociala aktiviteter samt finmiddagar och eftersläpp. Konferensen arrangeras av studenter på universitetet och rekrytering av ansvarspositioner börjar efter sommaren, så håll ögon och öron öppna!

Låter detta helt underbart, gå in på hemsidan till detta årets upplaga av INASCON som hålls i Kina och bli inspirerad: https://www.bagevent.com/event/inascon2019/p/121254  
eller skicka ett melj till organisationsgruppen i Lund: insacon2020@gmail.com

Vi hörs!

INASCON 2020 ledningsgruppen

Nyckelpigor sökes till nollningen!

Hej allesammans! Efter sommaren är det dags att välkomna alla nya till vår kära sektion. För oss är ett öppet Hilbert en stor del av den härliga stämningen i Mattehuset och hela F-sektionen. Därför letar vi i caféet nu efter nyckelpigor för att jobba under lp 1. Som nyckelpiga får man allt vanligt funktionärstack men man får också äta gratis i caféet varje dag under läsperioden. Utöver tack så är det kul att jobba, man får spela massa musik och lära känna väldigt mycket nytt folk. Dessutom är man väldigt uppskattad av resten av sektionen.
 
Om du är sugen hade vi blivit väldigt glada om du skrev till någon av oss cafémästare. Antingen på facebook exempelvis till Melinda Rydberg eller på cafe@fsektionen.se. Om du har någon fundering hoppas vi du skriver och frågar oss. Exempelvis går det bra att söka två och två. Om du redan vet att du vill bli nyckelpiga kan du skriva upp dig på anslagstavlan utanför Hilbertrummet. 

Tack och hej, leverpastej - Cafémästarna

Veckans sanning

Detta är sista Vecktorn för läsåret. Det senaste halvåret har nog varit det snabbaste i hela mitt liv. Skolan har varit så rolig och inspirerande och fritiden likaså. Nu är sommaren bara på en armlängds avstånd och livet i Lund går på semester. Kanske ska du flytta hem över sommaren, jobba lite eller mycket och kommer inte träffa klasskompisarna på ett tag. Det är något man borde ta vara på. 

Jag ser fram emot en lugn och avslappnad sommar. Ska jobba lite grann, bo ute i stugan och pausa från festande och drickande. Kanske åker en sväng till Norge, eventuellt en visit på Way out west, men annars inget planerat vilket är en skön omväxling från resten av året.

Hoppas att du hinner göra precis det du vill göra i sommar så ses vi nästa läsår (om du inte är färdigutbildad, grattis i så fall). Haadeeee!

Maja Svensson, Sanningsminister

Har du en notis till Vecktorn?

Har du någon information du vill sprida till sektionen genom en notis i Vecktorn? Skicka i sådana fall ett mail till mig på sanning@fsektionen.se innan kl. 17 på söndagar. Skriv Vecktorn i ämnesraden och inkludera rubrik, text och avsändare på både svenska och engelska.

Maja Svensson, Sanningsminister

Copyright © 2019 F-sektionen.

F-sektionen
Matematikhuset Sölvegatan 18
Lund 22362
Sweden

Add us to your address book
Säg upp din prenumeration     Uppdatera dina prenumeringsinställningar  
Email Marketing Powered by Mailchimp