Copy
View this email in your browser

Värderingsdriven analytiker

Vill du använda din kreativitet? Vill du utveckla din kompetens? Gillar du att använda ditt affärsmässiga tänk och din analytiska förmåga för att lösa kluriga problem? Vill du göra något som påverkar?  

Mitt namn är Fredrik Dacke och jag vill förändra den nordiska försäkringsmarknaden. If kommer att lyckas genom att göra försäkring oknepigt och ge våra kunder hjälp på ett snabbt, enkelt och säkert sätt. Jag tror att det kräver att vi är innovativa, snabbfotade och vågar vara handlingskraftiga.

Ditt jobb blir att förbättra vårt kunderbjudande genom prissättningsmodeller, produktutveckling och innovativa affärslösningar. Genom att förvandla stora och små mängder komplex information till insikter så skapar vi modeller som används i hela norden. Vi stöttar också säljare och riskspecialister i att erbjuda skydd åt våra kunder. En tydlig förväntan från våra kunder är en bättre digital rådgivning, så dina matematiska modeller och kundspråk behöver passa för den digitala resan. Du kommer att driva egna initiativ, vilket kräver ett analytiskt sinne och ledarskapsförmåga.

Vi har höga förväntningar på oss, men oroa dig inte! Vi hjälper varandra att lyckas. Tjänsten anpassas efter dina styrkor och passar därför både nyutexaminerade som erfarna analytiker. Jag tror att följande beskriver dig väl:

• Civilingenjör eller ekonom med inriktning mot matematik eller statistik
• Handlingskraftig, pålitlig och hjälpsam
• Ett öga för siffror och en analytisk förmåga att modellera verkligheten
• Förmågan och intresset att tydligt kommunicera och presentera dina resultat
• Känsla för balans mellan fritid och arbete
• Flytande svenska och engelska 

Produkt och pris-avdelningen har en mix av kompetenser med fokus på matematik, juridik och digital försäljning. Vi har en öppen feedbackkultur där vi stöttar varandra till att lyckas. Dessutom har vi trevligt tillsammans! Jag är en optimist som älskar att hjälpa personer med faktadriven produktutveckling. Jag drivs av att se personer utvecklas och nå sina mål. Jag kommer att jobba dedikerat för att du ska trivas och utvecklas.

Ansök senast 9:e juni. Rollen är placerad i Bergshamra, Stockholm. If värdesätter en diskrimineringsfri arbetsplats och eftersträvar en fördomsfri vardag. Ansök med foto-löst CV, personligt brev och betyg på if.se. För frågor så når du mig på 072 398 57 76 eller fredrik.dacke@if.se Mina referenser är beredda på samtal från dig: Fredrik Andréen Blomdell, analytiker i gruppen: 073 416 43 31 eller fredrik.andreen.blomdell@if.se. Sara Aschan, ledare underwriting: 070 922 91 29 eller sara.aschan@if.se.

Jag ser fram emot att prata med dig! Fredrik Dacke, Ledare Produkt & Pris Egendom Företag
Ansök här


This email was sent to <<Epostadress>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
F-sektionen · Matematikhuset Sölvegatan 18 · Lund 22362 · Sweden

Email Marketing Powered by Mailchimp