Copy
F-sektionens nyhetsbrev Vecktorn

Veckans rättighet

Du har rätt att begära ut tidigare prov då de anses vara en almän handling.Du kan hitta alla dina rättigheter som student på rättighetslistan på lu.se.

Studierådet

ARKAD appsläpp

Det är med glädje som vi presenterar årets app- och eventsläpp för ARKAD 2019!
 
För att fira årets första event vill vi bjuda in dig till en spektakulär fest med en frukostbuffé som kommer förgylla din morgon. Detta är ett ypperligt tillfälle att slappna av och njuta av en frukost i världsklass under tiden som du får en första glimt av den uppdaterade versionen av ARKAD-appen och alla de efterlängtade eventen för ARKAD 2019.
 
Detta är ett event du inte vill missa!
 
För att registrera dig eller läsa mer om eventen, var vänlig och besök vår hemsida på www.arkadtlth.se

Johan Ternerot, Information Manager 2019

INASCON 2020- Info kväll

Nu på onsdag kl 17-19, den 9/10, hålls en informationskväll om INASCON i MH:alumnirummet så kom och mingla och njut av fika under tiden!
Internationella Nanovetenskapskonferensen för studenter, INASCON, har i 13 år arrangerats i olika länder och det har nu blivit vår tur! Nästa sommar, den 11-14 augusti, ska vi därmed hålla i fyra dagar fyllda med inspirerande föreläsare, lärorika workshops och massor med andra aktiviteter. Vi söker därför, under oktober, studenter som vill vara med och anordna konferensen, lära känna nya studenter med liknande intressen och ha riktigt kul under tiden! :)
Det finns positioner med olika nivåer av ansvar och inom olika utskott så oavsett vad som intresserar dig har vi något att erbjuda. Arbetet startar nu under hösten och trappas sedan upp under våren med slutspurten under det faktiska eventet i augusti. Följ länken (https://www.facebook.com/events/2140719866034153/?ti=cl) för att anmäla dig och om du har några frågor så tveka inte på att kontakta oss via inascon2020@gmail.com eller via vår Facebooksida.

INASCON 2020

Funktionärsmingel

Nu när höstterminsvalet är öppet är det dags för funktionärsmingel. Har du frågor och funderingar över hur det är att engagera sig på F-sektionen är det bara att dyka upp och mingla runt med sektionens olika utskott. Traditionsenligt kommer det vankas tipspromenad där man kan testa sina kunskaper om sektionens utskott. Passa även på att nominera folk till olika poster och varför inte kandidera själv. Hoppas vi ses i Mattehuset måndagen den 14:e oktober 18:00-20:00. 

Styrelsen

Veckans sanning

Denna helgen var jag hemma i Småland i mina föräldrars nya hus. Jag träffade några familjevänner och de frågar alltid hur det går med studierna, när man är färdigutbildad och vad man ska göra efter det. Varje gång man får de frågorna måste man reflektera över sitt liv i Lund och fundera över vart man är på väg i livet. Antingen blir man riktigt uttråkad, eller så tar man tillfället i akt och lär sig något om sig själv. Jag tycker det är viktigt att fundera över de frågorna ibland och jag tror det är enklare om man får distansen till Lund för att inse varför man gör det man gör och vart man vill hamna i framtiden. 

Maja Svensson, Sanningsminister

Har du en notis till Vecktorn?

Har du någon information du vill sprida till sektionen genom en notis i Vecktorn? Skicka i sådana fall ett mail till mig på sanning@fsektionen.se innan kl. 17 på söndagar. Skriv Vecktorn i ämnesraden och inkludera rubrik, text och avsändare på både svenska och engelska.

Maja Svensson, Sanningsminister

Copyright © 2019 F-sektionen.

F-sektionen
Matematikhuset Sölvegatan 18
Lund 22362
Sweden

Add us to your address book
Säg upp din prenumeration     Uppdatera dina prenumeringsinställningar  
Email Marketing Powered by Mailchimp