Copy
F-sektionens nyhetsbrev Vecktorn

Veckans rättighet

Universitetets lärare som är ansvarig för prov, bör i normalfallet närvara vid del av provet eller på annat sätt finnas tillgänglig för frågor.Du kan hitta alla dina rättigheter som student i rättighetslistan på lu.se

Studierådet

Öppna utskottsmöten läsvecka 1

Valet är öppet och många utskott på sektionen söker nya funktionärer. Har du spanat in ett utskott som du vill söka till och är nyfiken på deras arbete är du välkommen att besöka utskottsmöten under läsvecka 1. Alla möten hålls i Mattehuset och schemat ser ut som följande:

Läsvecka 1
Måndag lunch, Sanningsministeriet i MH:229, FARAD i MH:362C, Mästarmöte i Ledningscentralen. 
Tisdag lunch, FNU i Ledningscentralen och Hilbert Café Bakismöte i MH:229. 
Tisdag 17:15, Styrelsemöte i Ledningscentralen.
Torsdag 17:15, "Power hour" med FNU och FARAD i Ledningscentralen. 
Fredag lunch, Kulturministeriet Atletmöte i Ledningscentralen.
Spindelmännen kommer också ha möte under läsvecka 1 men var och när kommer komma ut på Facebook eller i nästa Vecktorn.

Läsvecka 2
Fredag lunch Kulturministeriet Reiseleitermöte i Ledningscentralen.

Mer information om valet finns på https://fsektionen.se/val 

Välkomna!

Ledningen 

JOBBA EXTRA PÅ VATTENHALLEN?

Är du intresserad av att jobba extra på Vattenhallen Science Center?
Klicka på länkarna nedan för mer information och för att anmäla dig till nästa studentutbildning!
http://www.vattenhallen.lth.se/om-oss/kontakt/vh-student/
http://www.vattenhallen.lth.se/fileadmin/vattenhallen/student/Studentutbildning_2020.pdf

Anna Agnemyr
Reception och Shop

Utvärdering av nollningen

Hejsan!
 
Nu när nollningen är slut (och har varit slut ett tag) så vill vi i Föset väldigt gärna ha er hjälp! För att veta vad som var bra och mindre bra skulle vi väldigt gärna vilja att ni fyller i denna utvärderingen (https://forms.gle/FvVx8nZ3EnXe2zJr8) så nästa års nollning kan bli ännu bättre. Utvärderingen är inte bara för nollor och funktionärer utan för alla sektionsmedlemmar.
 
Lycka till med tentorna!

Föset

Hilbert Älgs orden

Förträffliga sektion!
 
Hoppas ni har en premium tentaperiod. Vill ni ha en paus i plugget kan ni passa på att nominera någon ni tycker är värdig till Hilbert Älgs orden: F-sektionens egna ordenssällskap som ni kan läsa mer om i stadgarna för denna (https://fsektionen.se/dokument/110). Varje år upptas ungefär 20 personer och typiskt brukar treor och fyror som varit mycket engagerade i sektionen vara bland dem som blir upptagna. För att nominera någon, fyll i följande formulär: https://forms.gle/suGHx35Bv7SbnkKk9. Sista datum att nominera någon är den 17 november.
 
Med lyckönskningar om en fröjdefull tentavecka,

Eder Medaljkommitté

Veckans sanning

Denna vecka kommer jag med ett varningens finger för att inte gå runt och skryta om hur man inte drabbades av nollesjuka eller start-av-nytt-läsår-sjukan för ojojoj vad jag har varit nöjd och OJ! OJ! OJ! vad jag har blivit SJUK! Det här med "peppar peppar, ta i trä" funkar inte heller kan jag meddela. Helgen har spenderats badande i snor och näsdukar samtidigt som jag nyser så hjärnan trillar ur. Min första tenta är imorgon bitti så morgonens rutin blir två duschar nässpray och en värktablett. Men som tur är hade jag pluggat på bra så jag kunde ta det lugnt i helgen. Och självklart kommer jag inte låta en rinnande näsa påverka mitt tentaresultat. Jag kämpar på och gör som vanligt mitt bästa för att slakta tentan. 

Om jag ska dela med mig av mitt bästa tips inför tentan så är det fake it til you make it. Jag känner mig alltid som en boxare på väg in i ringen inför en titelmatch när jag kliver in i tentasalen. Det är det självförtroendet man ska kanalisera. Känner du dig osäker så gör inte det! Gå in med stort självförtroende och låt inte tentan besegra dig. Kan du inte svaret på frågan så är jag säker på att du i alla fall kan något på ämnet så hitta på ett svar! Tro på dig själv! Det är inte över förrän din motståndare ligger knockad på golvet (=tentan ligger hos tentavakten). 

Maja Svensson, Sanningsminister

Har du en notis till Vecktorn?

Har du någon information du vill sprida till sektionen genom en notis i Vecktorn? Skicka i sådana fall ett mail till mig på sanning@fsektionen.se innan kl. 17 på söndagar. Skriv Vecktorn i ämnesraden och inkludera rubrik, text och avsändare på både svenska och engelska.

Maja Svensson, Sanningsminister

Copyright © 2019 F-sektionen.

F-sektionen
Matematikhuset Sölvegatan 18
Lund 22362
Sweden

Add us to your address book
Säg upp din prenumeration     Uppdatera dina prenumeringsinställningar  
Email Marketing Powered by Mailchimp