Copy
F-sektionens nyhetsbrev Vecktorn

Kom och prata med IAESTE i mattehuset!

Lokalkommitten IAESTE Lund söker nya medlemmar och kommer på torsdag att stå i mattehuset under lunchen och ge ut kaffe. Vilka är IAESTE undrar du? IAESTE är både ett utskott till teknologkåren och en internationell organisation. Vi erbjuder betalda praktikplatser till ingenjörer och naturvetare i över 80 länder världen över. Som medlem i kommitten har du en unik möjlighet att skaffa värdefulla kontakter och CV-material samtidigt som du får tack både från Teknologkåren och den nationella IAESTE organisationen. Dessutom finns det möjlighet till resor både inom Sverige och utomlands för att hälsa på andra kommitteer. Vi söker medlemmar inom PR, Aktivitet, Jobraising och Reception. 
 
Vill du veta mer om våra praktikplatser eller om vad det innebär att vara medlem i kommitten? Kom och prata med oss på torsdag! 

AESTE Lund

Veckans sanning

Nu lider nollningen mot sitt slut hörrni! Snart är nollan etta och alla gamlingar trötta. På tal om trötthet så är veckans sanning att din hjärna mår bättre om du sover. Det visste du såklart redan men eftersom jag är så himla förtjust i små listor kommer här några skojiga fakta om sömn som du kanske inte visste:

  • Vi sover bäst om det är svalt (18.3 grader celsius är optimalt).
  • 12% av befolkningen drömmer i svartvitt, är du en av dem?
  • 1/3 av ditt liv spenderar du sovandes. Det kommer förmodligen vara runt 27 år av ditt liv.
  • Efter att ha varit vaken i 5 minuter glömmer vi hälften av våra drömmar.
  • Rekordet för att ha varit vaken längst är 11 dagar. Don't do it.

Emma Engdahl, Sanningsminister

Har du en notis till Vecktorn?

Har du någon information du vill sprida till sektionen genom en notis i Vecktorn? Skicka i sådana fall ett mail till mig på sanning@fsektionen.se innan kl. 17 på fredagar. Skriv Vecktorn i ämnesraden och inkludera rubrik, text och avsändare på både svenska och engelska.

Emma Engdahl, Sanningsminister

Copyright © 2021 F-sektionen.

F-sektionen
Matematikhuset Sölvegatan 18
Lund 22362
Sweden

Add us to your address book
Säg upp din prenumeration     Uppdatera dina prenumeringsinställningar  
Email Marketing Powered by Mailchimp