Copy
F-sektionens nyhetsbrev Vecktorn

Veckans rättighet

Vid schemaändringar är det universite- tets skyldighet att snarast möjligt informera berörda studenter genom lättillgängliga och lämpliga kanaler. Under löpande kurs får schemaändringar endast göras vid oförutsedda händelser.

Du kan hitta alla dina rättigheter som student i rättighetslistan på lu.se

Studierådet

FARAD närmar sig!

FARAD-mässan kommer att äga rum tisdagen den 28:e januari och vi söker nu jobbare som är intresserade av att ställa upp som företagsvärdar, loungevärdar och mattläggare. Alla blir såklart tackade! Mer info finns i ansökningsformuläret här: https://forms.gle/e7g2ysL3T2j8LM918

Förutom själva mässan kommer vi även att anordna pi- och nano-FARAD som är två olika kvällsevenemang under den 29:e respektive 30:e januari. Dessa riktar sig främst till nano- och pi-studenter men alla är välkomna! Anmälan kommer att öppna i veckan och är helt gratis! Middag ingår och dryck kommer att kunna köpas i baren. 

Hälsningar FARAD-gruppen <3

Veckans sanning

Detta är sista gången jag skickar ut Vecktorn, eftersom jag vid årsskiftet kliver av min post och lämnar över till min efterträdare Simon. Stort tack till alla som någonsin har läst Veckans sanning, det har varit ett nöje att skriva dem!

Det har varit jättekul att vara Sanningsminister. Jag har fått möjligheten att leda en grupp funktionärer och hitta på massa kul grejer med mitt utskott. Jag är så tacksam mot studentlivet i Lund för alla otroliga möjligheter till självutveckling och skill building som erbjuds. Jag har fått ha ansvar och uppgifter att göra varje vecka under året och jag tror det bygger mycket kunskaper som man har nytta av i framtiden. Det är också väldigt roligt att lära känna de personerna man jobbar med och man får vara med om roliga saker tillsammans. 

Som student i Lund har du oändligt många möjligheter att engagera dig i diverse föreningar och utveckla kunskaper och få erfarenheter som du kommer komma ihåg för alltid. Det spelar ingen roll om du vill jobba för sektionen, en nation, kår eller annan förening, jag uppmuntrar dig att ta vara på tillfället, jag är så glad att jag gjorde det. 

Nästa termin ska jag studera i Basel, Schweiz, så för nu lämnar jag studentlivet i Lund. Men jag kommer tillbaka! God jul och gott nytt år!

Maja Svensson, Sanningsminister

Har du en notis till Vecktorn?

Har du någon information du vill sprida till sektionen genom en notis i Vecktorn? Skicka i sådana fall ett mail till mig på sanning@fsektionen.se innan kl. 17 på söndagar. Skriv Vecktorn i ämnesraden och inkludera rubrik, text och avsändare på både svenska och engelska.

Maja Svensson, Sanningsminister

Copyright © 2019 F-sektionen.

F-sektionen
Matematikhuset Sölvegatan 18
Lund 22362
Sweden

Add us to your address book
Säg upp din prenumeration     Uppdatera dina prenumeringsinställningar  
Email Marketing Powered by Mailchimp