Copy
F-sektionens nyhetsbrev Vecktorn

Veckans rättighet

Varje kurs ska ha tre möjligheter till prov inom ett läsår. Dessa brukar vara: ordinarie tillfälle, omprovstillfälle och ett uppsamlingstillfälle.Du kan hitta alla dina rättigheter som student i rättighetslistan på lu.se.

Studierådet

Sök arkivarie eller redaktionsmedlem i von Tänen

Sanningsministeriet söker nu förträffliga F-are som vill ansluta sig till vårt team! De aktuella posterna är Arkivarie och Redaktionsmedlem i von Tänen. Inga förkunskaper krävs, det enda vi önskar av dig är en härlig positiv energi och nyfikenhet inför posten!
 
Arkivarie: Arkivarie har ansvaret för ordning i arkivet, att protokoll sparas och att gamla häftiga prylar då och då plockas fram och visas upp på ett bra sätt. Som arkivarie arbetar man självständigt och den största fördelen är att man med tiden får en stor inblick i vad som faktiskt har hänt på sektionen under tidigare år och vad för tingest som faktiskt står i dess ägo.
 
Redaktionsmedlem i von Tänen: von Tänen är sektionens egen tidning och utkom första gången redan 1973. Som redaktionsmedlem i von Tänen ansvarar man för att förse von Tänen med ett innehåll som upprätthåller sektionens intresse. Man bistår von Tänen-redaktören i sitt arbete genom att skriva artiklar, hålla i intervjuer eller designa sidor. Tidningen kommer ut fyra gånger per år, en gång i slutet av varje läsperiod.
 
Är du sugen på att söka? Skicka ett mail till sanning@fsektionen.se senast måndag 30/7. Intervjuer kommer ske under vecka 40.

Maja Svensson, Sanningsminister

ARKAD söker värdar

Du har väl inte missat att värdansökan för ARKAD 2019 är öppen?!
 
Rollen som värd innebär att du att kommer assistera antingen ARKADs koordinatorer i olika delar av mässan, eller företagsrepresentanterna från de företag som besöker mässan. Vilken typ av värdroll du blir tilldelad beror helt på vad du har sökt till. Genom att söka värd kommer du ha chansen att träffa många nya vänner men också etablera kontakt med företag som just du är extra intresserad av. Utöver detta ger rollen som värd dig också möjligheten att utvecklas och kanske testa ditt första engagemang på LTH.
 
För mer information angående de olika värd posterna som går att söka, besök vår hemsida på www.arkadtlth.se

Johan Ternerot, Information Manager ARKAD 2019

Lunchföreläsningar med CellaVision och Tetra Pak

Hej! Idag är sista dagen att anmäla sig till de 2 lunchföreläsningar vi kommer ha nästa vecka med väletablerade Lundaföretag!
På tisdag är det med CellaVision (Anmälan: https://fsektionen.se/evenemang/738).
Och på onsdag med Tetra Pak (Anmälan: https://fsektionen.se/evenemang/739).
Vi ses där!

Nik Johansson, Näringslivsansvarig

Cykelfixardag

Nu håller prylmästeriet sin första cykelfixardagen för denna terminen så kom till oss utanför Mattehuset under lunchen på torsdag och smörj kedjan, olja låset och pumpa däcken. Vi kommer också att sälja cykellysen, reflexer och ringklockor.

Magnus Svensson, Prylmästare

Förnämaste F-sektionen!

Torsdagen den 26:e september är det som bekant nollegasque, en ypperligt premium sittning som markerar slutet på nollningen. Detta är dessutom för många nollor den första sittningen med högtidsdräkt som klädkod. Med anledning av detta, kommer vi i Medaljkommittén sitta utanför Hilbertrummet på måndag den 23:e för att förse er med ordensband. 
 
Det är även möjligt för äldre studenter att köpa funktionärsmedaljer. Glöm inte att ta med er den gamla för att byta in!
 
Var: Utanför Hilbertrummet
När: Under lunchen måndagen den 23:e september.
Glöm inte: Medaljer att byta in

Väl mött,
Medaljkommittén

Veckans sanning

På torsdag är det Nollegasque! Ännu en nollning börjar lida mot sitt slut. Jag har varit fadder för revyn i år och vi är supertaggade på att få ihop och visa upp vad vi har jobbat med. Vi efterlyser dock ett trumset att låna denna veckan, så om du har ett eller känner nån som har ett hör av dig till mig på valfritt sätt, sanning@fsektionen.se funkar dock alltid. Vi skulle bli evigt tacksamma!

Maja Svensson, Sanningsminister

Har du en notis till Vecktorn?

Har du någon information du vill sprida till sektionen genom en notis i Vecktorn? Skicka i sådana fall ett mail till mig på sanning@fsektionen.se innan kl. 17 på söndagar. Skriv Vecktorn i ämnesraden och inkludera rubrik, text och avsändare på både svenska och engelska.

Maja Svensson, Sanningsminister

Copyright © 2019 F-sektionen.

F-sektionen
Matematikhuset Sölvegatan 18
Lund 22362
Sweden

Add us to your address book
Säg upp din prenumeration     Uppdatera dina prenumeringsinställningar  
Email Marketing Powered by Mailchimp