Copy
F-sektionens nyhetsbrev Vecktorn

Veckans rättighet

Universitetets lärare som är ansvarig för prov, bör i normalfallet närvara vid del av provet eller på annat sätt finnas tillgänglig för frågor.Du kan hitta alla dina rättigheter som student i rättighetslistan på lu.se

Studierådet

Anmälan för ARKAD kontaktsamtal är öppen!

Kontaktsamtal ger dig den unika möjligheten att ha ett lugnt och avslappnat möte med en företagsrepresentant från det företag just du är intresserad av. Mötet kan handla om nästan vad som helst, där det är helt upp till dig vad du vill diskutera. Det kan inkludera allt från allmän information om företaget till sommarjobb, praktikplats, trainee-program och andra former av anställning. Mötet varar i 20–25 minuter vilket är gott om tid för att hinna diskutera allt du vill veta mer om.
 
Kontaktsamtal är ett ypperligt tillfälle för att etablera företagskontakt, få veta mer om företag du inte vetat mycket om tidigare, och få detaljerad information om olika former av anställning på det företag du är intresserad av. Sammanfattningsvis är kontaktsamtal menat att hjälpa dig med framtida val av anställning och vilket företag du vill arbeta på.
 
För mer information om kontaktsamtal och för att ansöka, besök vår hemsida på https://www.arkadtlth.se/student-session/

Johan Ternerot Information Manager ARKAD 2019

F1 Röj: Världens största mine sweeper-tävling omringat av fest!

Den 28-30 november är det dags för den nionde upplagan av F1 Röj! 
F1 Röj är ett tredagarsevenemang med lifesize minesweeper-tävling och massor med partaj. Anmälan för lag ligger uppe, så in och kika på evenemanget och anmäl er redan idag! 
https://www.facebook.com/events/1874037739409169/

Vi ses där!
Kärlek från ledningsgruppen för F1 Röj <3 

Author

FREJA bjuder in sektionens alla medlemmar på lunchföreläsning med Sveriges Ingenjörer 


Hur mycket mer tjänar en manlig ingenjör jämför med en kvinnlig under sin livstid? Och vad kan vi göra för att minska dessa skillnader. För att nå ett jämställt samhälle behöver män och kvinnor vara jämställda ekonomiskt. Caroline Sahlén, nationalekonom från Sveriges ingenjörer, föreläser om vad vi kan göra för att minska de strukturella skillnaderna som leder till ett ojämställt arbetsliv.
 
Den 17/10 bjuder FREJA in sektionens alla medlemmar på en lunchföreläsning med Sveriges Ingenjörer. Det kommer att bjudas på lunch från Shotluckan i form av pokebowls. Anmälan sker i länken nedan och det är först till kvarn som gäller. Anmälan stänger måndag 14/10 klockan 17:00.  
 
Anmälan: 
https://forms.gle/FGvXhDBoWjjCeHQd7

Massa kramar
FREJAs styrelse 

Veckans sanning

Imorgon (måndag) är det Funktionärsmingel i Mattehusets foajé kl 18 där du kan mingla med alla utskott på sektionen. Kom och prata med någon som har den posten du vill söka på höstens sektionsmöte. Du kan både kandidera på plats eller nominera någon som du tycker borde engagera sig i sektionen! Jag kommer sitta och ta emot förslag på poddavsnitt så kom gärna förbi och tjöta lite!

Har du en notis till Vecktorn?

Har du någon information du vill sprida till sektionen genom en notis i Vecktorn? Skicka i sådana fall ett mail till mig på sanning@fsektionen.se innan kl. 17 på söndagar. Skriv Vecktorn i ämnesraden och inkludera rubrik, text och avsändare på både svenska och engelska.

Maja Svensson, Sanningsminister

Copyright © 2019 F-sektionen.

F-sektionen
Matematikhuset Sölvegatan 18
Lund 22362
Sweden

Add us to your address book
Säg upp din prenumeration     Uppdatera dina prenumeringsinställningar  
Email Marketing Powered by Mailchimp