Copy
F-sektionens nyhetsbrev Vecktorn

Veckans rättighet

Man har rätt att tag igen missade obligatoriska moment vid sjukdom.

Studierådet

Hallandsspexet söker chefer!

Är du en go och glad person som vill vara med och göra årets uppsättning av Hallandsspexet fantastiskt? Räds du inte lite ansvar och makt? SÖK CHEF! Just nu behöver vi fortfarande en dekorchef, en kapellmästare, en sminkchef och en syerichef. Är du eller någon du känner sugen? Sök! Vill du inte vara ensam på toppen? Sök med en kompis! Känner du dig osäker på vad som begärs av dig som chef och är du rädd att ansvaret blir för tungt? Frukta ej. Vi i ledningsgruppen finns alla här för varandra och problem längs vägen löser vi tillsammans. Har du frågor eller funderingar så bara hör av dig till oss i styrelsen så gör vi vårt bästa för att reda ut samtliga frågetecken. Kontakta oss på hallandsspexet@gmail.com.

Varmt välkommen!

Hallandsspexets styrelse 2019.

Är du vår hjälte? Hjälp caféet hålla öppet hela veckan!

Hej där! Som ni säkert märkt har vi öppnat Hilbert café, i hopp om att hitta nyckelpigor under veckan som kan hålla öppet på tisdagar och onsdagar den här läsperioden. Tyvärr har det inte gått vägen och vi saknar fortfarande några hjältar som vill rycka in och ta platsen, så vi slipper stänga mitt i veckan. Är du sektionens blivande hjälte? Du behöver inte ha någon tidigare erfarenheter alls för att vara nyckelpiga, då du får lära dig allt du behöver kunna och vi finns alltid nära till hands. Vi utlovar kaffe, kramar och kul i gengäld! (Och massa mat o annat såklart :))

Massa kramar, cafémästarna <3

Veckans sanning

Nu tror ni kanske att jag helt tappat konceptet och inte skött mina sysslor då Vecktorn uteblev igår men då ska jag knäppa er på näsan och säga: Det har jag inte! Det var nämligen så att jag befann mig i Italien i helgen och gick på bröllop. I all bröllopsyra hade jag inte tid att skicka mail och eftersom ordförande Axel (som är min stand in) behövde ta igen sig lite efter FlyING som var i lördags bestämde vi att ni klarade att vänta till nu att få läsa veckans nyheter.
Jag har som sagt spenderat en långweekend i Toscana och njutit av fantastisk mat, dryck, bröllopsfest och utflykter. Det kunde inte blivit en bättre start på hösten. Starten på terminen är dock inte lika vacker så denna veckan blir till att dyka ner i böckerna.

Maja Svensson, Sanningsminister

Har du en notis till Vecktorn?

Har du någon information du vill sprida till sektionen genom en notis i Vecktorn? Skicka i sådana fall ett mail till mig på sanning@fsektionen.se innan kl. 17 på söndagar. Skriv Vecktorn i ämnesraden och inkludera rubrik, text och avsändare på både svenska och engelska.

Maja Svensson, Sanningsminister

Copyright © 2019 F-sektionen.

F-sektionen
Matematikhuset Sölvegatan 18
Lund 22362
Sweden

Add us to your address book
Säg upp din prenumeration     Uppdatera dina prenumeringsinställningar  
Email Marketing Powered by Mailchimp