Copy
F-sektionens nyhetsbrev Vecktorn

Veckans rättighet

Undervisning för dagskurser ska inte läggas efter kl 18. 

För fler rättigheter, läs Lunds Universitets rättihetslista. 

Studierådet

Höstterminsmöte 2019

Välkommen till Höstterminsmöte 2019! Mötet kommer äga rum måndagen den 11 november och tisdagen den 12 november. Onsdagen den 13 november finnes som reservdag. Kandidera kan du göra via hemsidan. Motioner skickar du till sekreteraren senast den 18 oktober.
Följande datum och tider gäller för Höstterminsmötet

  • 11 och 12 november Höstterminsmöte  (MH:R)
med samtliga starttider kl. 17.59.
Följande datum gäller inför Höstterminsmötet
  • 18 oktober motionsstopp
  • 4 november anslag av föredragningslista.
För mer information om vad de olika händelserna innebär, kolla kalendern på hemsidan.
Har du ytterligare frågor angående mötet, kontakta styrelsen.
I sektionsstyrelsens tjänst

Otto Holmström, Sekreterare
Rebecca Svensson, Styrelseordförande

FREJA - kommande evenemang

Godkväll allihopa!
Om ni missat vår nystartade förening Freja är det ett nätverk för kvinnor och icke-binära som studerar eller har studerat på F-sektionen! Vårt mål är att skapa en gemenskap för våra medlemmar, en mötesplats, och tillsammans bidra till en mer jämställd teknikbransch. Identifierar du dig som kvinna eller icke-binär vill vi hemskt gärna ha dig som medlem! Medlem går att bli på https://forms.gle/hTAcAneGE1iadWjf6. Gå gärna även med i vårt Facebook-community https://www.facebook.com/groups/frejalth/ och besök vår hemsida https://www.frejalth.se.
 
Vi har massa roligt planerat kommande veckorna! Läs mer om våra evenemang på hemsidan eller i Facebook-gruppen (där vi förklarar vad t.ex. en cykelfest faktiskt är).
 
Onsdag 2/10 - PLUGGKVÄLL - Pluggkväll i Fysicum där vi tillsammans pluggar, diskuterar studiefrågor och käkar pizza som det bjuds på! Anmälan finns i Facebook-gruppen men det är ok att spontant ansluta. Endast för medlemmar.
Fredag 4/10 - CYKELFEST - Äntligen dags för cykelfest! Anmälan går att göras på https://www.frejalth.se/evenemang/Cykelfest (stänger ikväll 23:59!). Endast för medlemmar.
Torsdag 17/10 - FÖRELÄSNING med Sveriges Ingenjörer - Caroline Sahlén, nationalekonom från SI, har åkt runtom i Sverige och kört denna populära föreläsning om jämställdhet i arbetslivet. Anmälan öppnar senare. Öppet för alla sektionens medlemmar, FREJAs medlemmar har förtur. Ni bjuds på god lunch!

Massa kramar
FREJAs styrelse

SISTA DAGEN ATT SÖKA VÄRD PÅ TISDAG!

Värdansökan för ARKAD 2019 stänger på tisdag. Detta är sista chansen att söka värd och bli en del av ARKAD 2019!
 
För mer information angående ansökan och rollen som värd, besök vår hemsida på www.arkadtlth.se

Johan Ternerot, Information Manager ARKAD 2019

Fyllnadsval till Sanningsministeriet stänger imorgon

Imorgon är sista dagen att söka till Arkivarie eller redaktionsmedlem i von Tänen, läs mer om fyllnadsvalet i nyhetsflödet på hemsidan. Om du vill söka, skicka ett mail till sanning@fsektionen.se.. 

Maja Svensson, Sanningsminister

Veckans sanning

Vilken vecka det har varit! Jag har under nollningen varit fadder för revyn och i torsdags var det premiär. Mina nollor levererade den mest otroliga showen och jag och de andra faddrarna är väldigt stolta över deras hårda slit. Efter några dagar av festligheter, så som Nollegasque och Stortorgsmiddagen ligger jag nu i soffan och väntar på att VM-finalen i stavhoppning för damer ska börja. Angelica Bengtsson har starka konkurrenter ikväll, men jag kommer hålla alla tummar och tår för att det blir en medalj!

Maja Svensson, Sanningsminister

Har du en notis till Vecktorn?

Har du någon information du vill sprida till sektionen genom en notis i Vecktorn? Skicka i sådana fall ett mail till mig på sanning@fsektionen.se innan kl. 17 på söndagar. Skriv Vecktorn i ämnesraden och inkludera rubrik, text och avsändare på både svenska och engelska.

Maja Svensson, Sanningsminister

Copyright © 2019 F-sektionen.

F-sektionen
Matematikhuset Sölvegatan 18
Lund 22362
Sweden

Add us to your address book
Säg upp din prenumeration     Uppdatera dina prenumeringsinställningar  
Email Marketing Powered by Mailchimp