Copy
F-sektionens nyhetsbrev Vecktorn

Veckans rättighet

Studenten ska ges möjlighet att byta handledare om särskilda skäl talar för det och i mån av tillgång till handledare.Du kan hitta alla dina rättigheter som student i rättighetslistan på lu.se

Studierådet

Vill du bli nyckelpiga? Klart du vill!

Nu är året snart slut (typ) och Hilbert Café behöver fler nyckelpigor till nästa läsperiod! (Framförhållning, vilken grej!) Att vara nyckelpiga innebär att du får ha roligt i caféet en dag i veckan tillsammans med dina jobbare. Du får dessutom lunch varje dag hela läsperioden, oändligt med kaffe/ te, får bestämma musik och så många kramar du vill ha! 

En söker genom att skriva upp sitt namn på intresselistan som sitter på anslagstavlan utanför Hilbertrummet, vill du inte vara ensam nyckelpiga går det att söka med någon annan! Om du undrar något, eller bara vill kramas, så leta reda på en cafémästare! Vi synes inom godtyckligt avstånd från caféet typ lite hela tiden (annars finns vi på mejl cafe@fsektionen.se)

Era kära cafémästare i Hilbert Café

Äntligen programmöte!

Nu i veckan är det dags för höstens programmöte. För er som inte vet vad det är, kan det sammanfattas som ett möte där studenterna får lägga fram synpunkter och önskemål om utbildningen och kurserna direkt till programledning och studievägledare. Det är ett mycket viktigt forum där ni studenter får en chans att påverka utbildningen. 
 
Mötena är på lunchen i MH:362D, onsdag 11/12 för Nano och torsdag 12/12 för F och Pi. Alla är välkomna oavsett om ni läser grundblock eller specialisering!

Vi ses där!
Studierådsordföranden för F, Pi & Nano

Veckans sanning

Idag är vecktorn lite sen för jag har varit och bowlat och ätit med resten av Ledningen. Det var mycket trevligt även om jag ibland kan ha lite dåligt tålamod med sportutövande som jag inte behärskar till perfektion, vilket förstås är orimligt men vad ska jag säga, det är sån jag är. Att vara tävlingsmänniska men dålig på alla sporter är svårt att hantera ibland. Det blev ändå några enstaka strikes, och då hördes glädjetjutet och stöddiga kommentarer till motståndarna över hela Lund kan jag lova. 

Maja Svensson, Sanningsminister

Har du en notis till Vecktorn?

Har du någon information du vill sprida till sektionen genom en notis i Vecktorn? Skicka i sådana fall ett mail till mig på sanning@fsektionen.se innan kl. 17 på söndagar. Skriv Vecktorn i ämnesraden och inkludera rubrik, text och avsändare på både svenska och engelska.

Maja Svensson, Sanningsminister

Copyright © 2019 F-sektionen.

F-sektionen
Matematikhuset Sölvegatan 18
Lund 22362
Sweden

Add us to your address book
Säg upp din prenumeration     Uppdatera dina prenumeringsinställningar  
Email Marketing Powered by Mailchimp