Copy
F-sektionens nyhetsbrev Vecktorn

Valet stänger + Boka tid för intervju

Vill bara påminna om att valet för det extrainsatta sektionsmötet stänger ikväll söndag den 9/5 kl. 23:59 så passa på att gå in och kandidera/nominera på fsektionen.se/val

När du kandiderar får du ett mail med en länk för att boka en intervjutid med oss i valleB. Se till att boka en tid så snart som möjligt! Har du inte fått något mail så kolla i skräpposten och om det inte finns något mail där heller kan du maila oss på valleb@fsektionen.se så löser vi det!

Valberedningen

Intresseanmälan till Mentorskapsprogram

Hej allihopa!

Vi alumniansvariga hade tänkt skapa ett mentorskapsprogram där studenter kan få hjälp och tips i studierna samt i början av arbetslivet. Vi tänker också att man kan ha samarbete studenter emellan, där en erfaren student kan guida och tipsa en nybliven student i studierna. 

Vi vill därför samla in idéer och tankar om vad ni studenter skulle vilja få ut av ett sådant program. Tanken är att programmet ska börja efter sommaren och sedan hålla på så länge både mentor och adept känner att de får ut något ur samarbetet. Under programmets gång planerar vi ha evenemang där alla mentorspar kan samlas och utbyta tips om hur mentorskapsprogrammet fungerar och såklart även ha trevlig!

Är du intresserad av att delta och/eller har idéer om vad ett sådant program skulle innebära fyll gärna i den här enkäten. Enkäten är enbart en intresseanmälan och alltså inte bindande, men om du vill vara med i programmet så måste du ha visat intresse genom att fylla i enkäten. Så fyll hellre i enkäten och ångra dig än inte alls!

Har du några frågor är det bara att skriva ett mejl till alumni@fsektionen.se

Ha det gott!

Alumniansvariga

Veckans sanning

Att inte göra den kommande veckan:

- fånga dagen
- oroa dig över vad andra tycker om dig
- ha ångest över plugg
- förneka klimatkrisen
- hitta dig själv
- sluta äta socker
- säga ja till allt för att vara skön

Emma Engdahl, Sanningsminister

Har du en notis till Vecktorn?

Har du någon information du vill sprida till sektionen genom en notis i Vecktorn? Skicka i sådana fall ett mail till mig på sanning@fsektionen.se innan kl. 17 på fredagar. Skriv Vecktorn i ämnesraden och inkludera rubrik, text och avsändare på både svenska och engelska.

Emma Engdahl, Sanningsminister

Copyright © 2021 F-sektionen.

F-sektionen
Matematikhuset Sölvegatan 18
Lund 22362
Sweden

Add us to your address book
Säg upp din prenumeration     Uppdatera dina prenumeringsinställningar  
Email Marketing Powered by Mailchimp