Copy
F-sektionens nyhetsbrev Vecktorn

Välkommen till information om specialiseringarna på teknisk nanovetenskap

Onsdagen den 17 februari klockan 15.15-17.00 arrangerar programledningen för N specialiseringsinformation på zoom.

https://lu-se.zoom.us/j/63512742865?pwd=elhzdkZOQS9VdlNrR0pINm1jeDNnUT09

Inbjudan med länk skickas även ut per e-post till årskurs 2, 3 och 4. Titta gärna i skräpposten.

SVL Maria

Påverka verksamhetsplanen för Teknologkåren

Varje år tas en verksamhetsplan för Teknologkåren fram inför det kommande året. Vi håller på för fullt att ta fram nästa plan och vill ha er input!

Har du önskemål eller idéer på vad kåren ska fokusera på under år 2021/2022?

Fyll i formuläret nedan och framför dina åsikter.

Formulär: https://forms.gle/66wLzk41YdxS1MiBA

(Sista datum att ge input är 2021-03-01)

Om du har några frågor får du gärna maila ko@tlth.se

Filip Vannfält, Informationsansvarig på Teknologkåren

Ge dina bästa underhållningstips till von Tänen!

Hallå hallå! Ännu en gång sitter vi hemma och vi i von Tänen-redaktionen undrar vad mer vi kan roa oss med förutom att skapa den bästa tidningen.


Därför frågar vi er nu efter era bästa tips på hur ni roar er numera! 🕵️🤩🦸🧑‍💻🧶🛠🛌

Fyll jättegärna i vår enkät (Tar nån minut kanske, beror på hur mycket du gillar att tänka): https://forms.gle/nukUECCpMuxM7ce86

Sen vill vi meddela att DU har möjligheten att få svar på dina frågor också! Det är bara att skriva dessa till fröken von Tänen via google-formuläret ovan eller här: https://fsektionen.se/kontakter/42

von Tänen-redaktionen

Information angående Vårterminsmöte

Käraste sektion, glad alla hjärtans dag! Jag hoppas att ni alla firar med mycket kärlek och massvis med sötsaker. 🧡

Om några månader är det äntligen dags för vårt förträffliga Vårterminsmöte, och därför är det min uppgift att härmed ge er viktiga datum och annan nyttig information inför mötet.

Mötet kommer att äga rum måndagen den 19:e och tisdagen den 20:e april, onsdagen den 21:e april finnes som reservdag. Då detta är efter både tentaveckan i läsperiod 1 och omtentaperioden i början av april så ska alla motioner vara inskickade till sekret@fsektionen.se senast den 12:e mars så att föredragningslistan kan anslås den 26:e mars.

Dessa datum är tillagda i kalendern på sektionens hemsida och går även att finna på https://fsektionen.se/forum. Där finns även en LaTeX-mall för motioner, motionsmaskinen, och dessutom kommer alla propositioner, motioner, föredragningslistan, m.m. att publiceras här.

För voteringar på mötet används sektionens egna röstsystem (https://fsektionen.se/rostsystem). Här kan man även följa dagordningen digitalt, så se till att registrera ett konto innan mötet om du inte redan gjort det!

Har du ytterligare frågor angående mötet, kontakta gärna hela styrelsen på styrelsen@fsektionen.se.

Håll huvudet kallt, hjärtat varmt, och händerna rena.

Erik af Klinteberg, Sekreterare

Vårterminsvalet öppnar

Nu på måndag den 15/2 kl. 12:00 öppnar vårterminsvalet, woohoo!!! Där kan du söka alla möjliga poster för att engagera dig på sektionen, kandidaturer och nomineringar för alla poster görs på https://fsektionen.se/val där det också går att hitta mer information om valet. Valet kommer att hålla öppet till den 21/3 för poster som väljs av sektionsmötet och till den 25/4 för poster som väljs av styrelsen. Alla datum för valet syns nedanför.

På måndag den 15/2 från 12:15 till 13:00 kommer vi i Valberedningen finnas tillgängliga på Zoom (https://lu-se.zoom.us/j/64370932977) och svara på alla olika frågor som ni har så titta in och prata med oss, det blir kul! Man kommer även kunna nå oss på mail valleb@fsektionen.se om man hellre vill det.

Under vårterminen kan man alltid maila oss på valleb@fsektionen.se om man undrar något. Det finns inga dumma frågor och fråga gärna en gång för mycket än en gång för lite, vi hjälper gärna till! <3

ValleB

Inspirationsföreläsning med Tomas Persson

F-sektionens näringslivsutskott arrangerar under lunchen den 19 februari en inspirationsföreläsning med ingen mindre än Tomas Persson! Tomas kommer berätta lite om hur han tänkte när han var student kring karriärsval och även presentera vad han forskar på idag.

Detta är ett supertillfälle för alla som någon gång funderat på doktorera och forska.

Föreläsningen kommer hållas via zoom: https://lu-se.zoom.us/j/61459905019.

Näringslivsutskottet

Veckans sanning

Hej kära sektion. Idag är det alla hjärtans dag. Oavsett hur ditt liv ser ut just nu så hoppas jag att du just idag tar dig tid att tänka på allting du är tacksam över. Du kanske kan ringa någon du älskar och berätta hur glad du är över att just den personen finns i ditt liv. Eller så kanske du kan fundera över hur skönt det är att du inte är laktosintolerant och unna dig lite glass efter maten ikväll. I annat fall kan du tänka på hur skönt det är att du bara är laktosintolerant och inte har större problem i livet och fundera över hur glass är ganska överskattat ändå.

Emma Engdahl, Sanningsminister

Har du en notis till Vecktorn?

Har du någon information du vill sprida till sektionen genom en notis i Vecktorn? Skicka i sådana fall ett mail till mig på sanning@fsektionen.se innan kl. 17 på söndagar. Skriv Vecktorn i ämnesraden och inkludera rubrik, text och avsändare på både svenska och engelska.

Emma Engdahl, Sanningsminister

Copyright © 2021 F-sektionen.

F-sektionen
Matematikhuset Sölvegatan 18
Lund 22362
Sweden

Add us to your address book
Säg upp din prenumeration     Uppdatera dina prenumeringsinställningar  
Email Marketing Powered by Mailchimp