Copy
F-sektionens nyhetsbrev Vecktorn

Veckans rättighet

När provresultat föreligger har institutionen skyldighet att skyndsamt, dock senast 15 arbetsdagar efter provtillfället, rapportera in till Ladok. Vid ändring av provresultat ska student meddelas.

Studierådet

Klädbytardag ep II: the Klädbytardag Strikes Back

Har du kläder? Eller böcker? Särskilt sådana du inte vill ha längre? Eller sticklingar? Särskilt sådana du inte vill ha längre? Sväng då förbi Hilbertrummet 22/11 för LiBU:s klädbytardag mellan 10:30-15:00. Om du har grejer får du även lite fika på köpet!

Likabehandlingsutskottet

Bli aktiv i LSE

Vill du se mer hållbarhet på LTH? I såna fall är Lund Sustainable Engineers något för dig! Vi är en liten förening under Teknologkåren som arrangerar lunchföreläsningar, pubar, bokklubb och andra projekt med fokus på hållbarhet. Om du vill veta mer om oss, så besök vår Facebook och kom på "Bli aktiv"-fika på onsdag. Dessutom så söker vi en ny styrelse! Vi ser fram emot att träffas, fika och berätta mer om oss.
 
Facebook-event: https://www.facebook.com/events/442412626415216/
Tid: 15.00-16.30  
Datum: onsdag 20 november
Plats: E-husets foajé

Styrelsen i Lund Sustainable Engineers

Veckans sanning

Idag börjar tredje säsongen av världens bästa serie The Crown och jag är supertaggad! Den handlar om Queen Elizabeth II av England och är helt fenomenal. Man måste inte älska kostymdrama eller kungligheter för att gilla den här serien för den mer en skildring av post war England och väldigt bra gjord. Skådespelarna är jätteduktiga men nu inför tredje säsongen har de bytt ut hela ensembeln och drottning Elizabeth spelas nu av oscarsvinnande Olivia Colman och princsssan Margret spelas av Helena Bonham Carter. 

Även: Nästa helg börjar Vinterstudion och jag är, som de flesta numera känner till, Svenska längdskidlandslagets största fan och kommer själsklart sitta bänkad i soffan!!

Maja Svensson, Sanningsminister

Har du en notis till Vecktorn?

Har du någon information du vill sprida till sektionen genom en notis i Vecktorn? Skicka i sådana fall ett mail till mig på sanning@fsektionen.se innan kl. 17 på söndagar. Skriv Vecktorn i ämnesraden och inkludera rubrik, text och avsändare på både svenska och engelska.

Maja Svensson, Sanningsminister

Copyright © 2019 F-sektionen.

F-sektionen
Matematikhuset Sölvegatan 18
Lund 22362
Sweden

Add us to your address book
Säg upp din prenumeration     Uppdatera dina prenumeringsinställningar  
Email Marketing Powered by Mailchimp