Copy

Nyhedsbrev  nr. 53 Oktober

Corona igen igen

Ny udmelding fra Grenaa Golfklub vedr. seneste Covid 19 opdatering.
De nye restriktioner fra regeringen betyder her i klubben:
I må gerne spille golf
I må gerne hygge jer sammen, bare i ikke er for mange samlet (Max 10 personer)
Udvælg dine spillemakkere med omhu – Spil golf – Få frisk luft – Humøret op –
Det er indtil videre IKKE tilladt at gå IND PÅ KONTORET – kontakt til personalet foregår ved sekretariatets vindue inde i klubhuset.
(DE ER PÅ ARBEJDE OG SKAL IKKE BÆRE MUNDBIND)
Begræns antallet af personer i receptionen og ved golfbox-skærmene/scorekortprinteren og ved toiletindgangene.
HUSK AT BRUGE MUNDBIND I KLUBHUSET NU HER FREMOVER.
Men først og fremmest:
HOLD AFSTAND – VASK HÆNDER – SPRIT AF – TAG HENSYN – 
Kun sammen får vi smittetrykket ned 😊

Momskompensation

Det lykkedes igen i år:

Som omtalt i vores ekstra Nyhedsbrev, kneb det en hel del med at få de 100 donationer i hus, men heldigvis nåede vi igen målet. Derfor var det rart at kunne meddele at anstrengelserne fra 2019 udmøntede sig i 105.000 dejlige momskroner fra staten.
Nu må vi så væbne os med tålmodighed og afvente resultatet for 2020 som nok kommer i efteråret 2021.
Fra bestyrelsen skal der lyde en stor tak til alle de medlemmer som donerede.

Vi mangler stadig hjælpere

Som tidligere nævnt mangler vi i bestyrelsen hjælpere fra medlemmerne. Denne mangel er nu ved at være akut,  så derfor appelerer vi i dette nyhedsbrev om at alle "ildsjæle" vil melde sig "under fanerne" og deltage i det udvalgsarbejde hvor nøden er størst. Kontakt formanden på 4041 9033 eller et af bestyrelsesmedlemmerne. Vi savner din arbejdskraft.

MKU-udvalget

Her har vi fundet et medlem som vil tage sig af IT-organiseringen. Stort velkommen til Benny Juel Pedersen. Herudover kunne vi godt bruge et par frivillige til vedligeholdelse og opdatering af klubbens hjemmeside og facebookside.  Der er ikke tale om en redaktørrolle, tekster og billeder vil være til rådighed og skal “bare” offentliggøres på de to medier.

I løbet af efteråret vil udvalget lancere en ny kommunikationsstrategi der har det overordnede formål:
"at levere aktuel og relevant information til de rette personer på det rigtige tidspunkt"

Sponsorudvalget

Her indenfor de næste måneder går sponsorudvalget for alvor i gang igen med at tegne nye sponsoraftaler gældende for 2021. Det glæder udvalget sig til, men vi mangler nogle kompetente ildsjæle til at hjælpe 😊Henvend jer nu til den nuværende sponsorudvalgsformand Irene Albrechtsen enten pr. tlf. 2141 4277 eller mail irene.albrechtsen@stofanet.dk eller på kontoret.

Baneudvalget

Lørdag den 23. oktober var medlemmerne indkaldt til den årlige "Boldopsamlingsdag" på drivingrange.
Resultatet blev 4.500 "genfundne" bolde. Vi takker for veludført arbejde.
Her kan vi med glæde byde to ny medlemmer velkomne. Mads Bengtsen og Bo sørensen. Dejligt med nyt blod i udvalget.
I denne kommende tid er det meget vigtigt at vi passer på banen. Husk nu at rette nedslagsmærker op og lægge tørv på plads. Hold øje med hjemmesiden og følg de vejleninger der kommer fra Greenkeeperen.

TeeBox

Medlemstilbud:
Bestyrelsen har sammensat et supertilbud til alle klubbens medlemmer uanset alder, køn og handicap. 
I hele november måned i perioden fra 05.00 morgen til 22.00 aften, kan du ganske gratis få en times introduktion til TeeBox-konceptet.
Vi har i klubben ”uddannet” 12 instruktører, som alle er klar til, på en time, at guide jer gennem nogle af de spændende oplevelser, man kan få med en TrackMan.
 
Det I skal gøre, er at tilmelde jer 4 personer, til en af de nedenstående instruktører:
  • Kim Nielsen 3082 1062          Gert Jørgensen 4162 6845
  • Casper Hald 3036 1742          Bjarne Boye 2176 3642
  • Jørgen Hald 4277 5732          Svend Erik Sinding 2464 8708
  • Carsten Hansen 4085 6221    Bodil Søgaard 2192 8595
  • Mats Sommer 6146 7114        Bibi Back 2211 4925       
  • Per Nicolaisen 3063 0094       Niels Erik Christensen 2068 0138
  • Reserve:              Anthony Bjerregaard 4041 9033
I bliver først enige om et tidspunkt med jeres instruktør, som så booker tid i TeeBoxen (Huset ved klubhuset). Herefter møder I blot op med udstyr i jeres bag på det aftalte tidspunkt. Det er vigtigt at I tilmelder jer som en fir-bold, da instruktionen er tilrettelagt til netop 4 personer.
Trackman er både en spille- og træningssimulator, hvor du som spiller, sammen med dine medspillere, både kan hygge dig på forskellige fantastiske baner i hele verden, og individuelt forbedre dit spil, gennem målrettet træning på baggrund af alle de ”golftal” som produceres af Trackman.
Kniber det med at sammensætte et hold på fire spillere, så kontakt Anthony. Alle kan deltage så vi håber du får en god oplevelse.

Nyt tilbud fra MR. i Grenaa

Alle klubbens medlemmer tilbydes et rabatkort hos MR i Grenaa v/Per Thomsen. Du henvender dig i MR-butikken, siger du kommer fra Grenaa Golfklub. Herefter modtager du et rabatkort og kan efterfølgende få 10% rabat på dit første køb. Efterfølgende optjener du 5% bonus på dine fremtidige køb.

Klubmesterskaberne 2020

Kåring af række og klub-mestre i Grenaa Golfklub
Den 19-20. september slog 99 golfere ud fra tee 1 for at finde 8 rækkemestre og 2 klubmestre i en dame og en herrer række. 
Vejret var super godt til golf selvom der var overskyet og der var heldigvis ingen kraftig blæst. Der blev spillet på en flot opsat bane, veltrimmet fairways og hurtige greens og mange gode huller, blev spillet af de dygtige spillere.
Turneringen blev sponsoreret af Kvickly i Grenaa og blev ledet af Ole Lyng, Carsten Hansen og Astrid Katholm.
Hos herrerne blev Arild James Towhill klubmester med Martin Kusk på anden pladsen og kvindernes klubmester blev Karin Kristensen med Gurli Stefanek på anden pladsen.
Rækkemestre:
Veteran Gurli Stefanek Runner up: Susanne Rebsdorf. Senior Jesper Løer Runner up: Peter Christensen. Herrer Martin Kusk Runner up: Caper Hald. Super-veteran Vibeke Zacher Sørensen Runner up: Kirsten Jørgensen
Veteran Kim Nielsen Runner up: Tom Nielsen. Senior Karin Kristensen Runner up: Hanne Nielsen. Junior – Drenge Matteo Schneider Jensen. Runner up: Johannes Wieland. Mid-ageHerrer Arild Townhill Runner up: Morten Nielsen. 

Super-veteran –Herrer Victor Marchant. Runner up: Bo Sørensen. Mid-age Damer Karina B. Andersen.Her har videsværre ikke brugbare billeder. Beklager.

Begynderne 2020

Der var afslutningsmatch for alle begynder lørdag den 17 oktober, hvor de var opdelt i tre grupper efter deres handicap. Vejrguderne var med os, så det var perfekt vejr, til at lave nogle gode resultater, så der var præmier til næsten alle. Det blev fejret med god mad og drikke fra Caféen, mange Tak til Susanne.
Der vil blive lavet nogle tiltag i løbet af november i TeeBox for alle begynder, så der er mulighed for prøve kræfter med de nye muligheder i kan bruge i løbet af vintereren.

Nyt fra Bestyrelsen

Der indkaldes til Generalforsamling den 23. november 2020 kl. 19.00 hvis Mette giver os lov. Se opslag i klubben for nærmere information.

Fra 1. november overtager klubben Golfshoppen, så nu bliver det muligt for medlemmerne at købe udstyr i egen klub.
Facebook
Website

Links

Frivilligt arbejde klik her

Lokale regler klik her

Ris & Ros

Ris og Ros til golfklubben kan gives i postkassen ved skranken i klubhuset, på mail eller fra vores hjemmeside.
Copyright © 2020 Grenaa Golfklub, All rights reserved.