Copy

Nyhedsbrev nr. 56 Januar

Klubhus

Corona-restriktionerne fortsætter, og det betyder at klubhuset er lukket. Der er kun adgang for toiletbesøg og afhentning af scorekort. Der vil ikke være åbent i caféen og på kontoret før vi får lov af myndighederne.

 

Hjemmeside

Efterlysning! Vi søger en frivillig med kendskab til/viden om WordPress. Vi mangler en ”WebMaster”, og det haster. Er du hende/ham vi mangler, så kontakt  Benny Juel Pedersen 21913904.

 

Ny redaktør

Når du læser dette nyhedsbrev, har vi fået en ny redaktør. Fremover varetager Benedikte Ellehauge fra MKI-udvalget arbejdet med udgivelse af klubbens nyhedsbrev. Hvis du har materiale til nyhedsbrevet skal du kontakte Benedikte på mail:  benedikteellehauge@gmail.com eller mobil 23613000. Husk  at Benedikte skal have materialet inden deadline, så  det kan komme med i den næste udgivelse. 
 
Udgivelsesplan: tirsdage 19/1-16/2-16/3-20/4-18/5-15/6-20/7-17/8-21/9-19/10-16/11 og 21/12
Deadline lørdage før.

 

El-skabe

Vi arbejder på etablering af nye el-skabe. Arbejdet vil blive udført i løbet af februar/marts. Medlemmer, der er på venteliste til et el-skab, får besked løbende.

 

Mer'Golf

Hvis du ønsker at blive tilmeldt Mer´Golf-ordningen, kontakt Irene på kontoret. Hun vil så ordne det fornødne. Se mere om ordningen på hjemmesiden.

 

Golfshoppen

Vi er ved at indrette et  lokale til golfshoppen og er i gang med at indkøbe udstyr til den kommende sæson. Vi glæder os til at servicere  kunderne i Grenaa Golfklubs nye golfshop.

 

Bestyrelsen

I bestyrelsen har vi prøvet af holde møde virtuelt. Det var udfordrende, men lærerigt.

Vi arbejder i øjeblikket på at nedbringe medlemmernes restancer, og i den forbindelse er der allerede udsendt en del rykkere. Vi kan med glæde konstatere at restancerne er reduceret betydeligt.
Vi vil anbefale, at medlemmerne tilmelder sig en automatisk betalingsordning. På den måde undgår vi at skulle slette medlemmer i Golfbox, hvilket vil have den uheldige konsekvens, at man ikke længere kan spille golf i Danmark.

 

Caféen

Ny forpagter
Klubbens nye forpagter Morten Pedersen (Mr. Mopkok), har allerede indtaget caféen og glæder sig til at møde både medlemmer og gæster når corona-restriktionerne giver mulighed herfor.
 

Sekretariatet

Irene vil arbejde hjemmefra og  kan kontaktes på telefonen (86327929) i kontorets normale åbningstid. Se hjemmesiden for nyheder.

De nye bagskilten står klar til afhentning i forgangen.

 
Facebook
Website

Links

Frivilligt arbejde klik her

Lokale regler klik her

Ris & Ros

Ris og Ros til golfklubben kan gives i postkassen ved skranken i klubhuset, på mail eller fra vores hjemmeside.
Copyright © 2021 Grenaa Golfklub, All rights reserved.