Copy

Nyhedsbrev  nr. 54 November

Nyt fra Bestyrelsen

Der indkaldes til Generalforsamling den 23. november 2020 kl. 19.00 i Klubhuset.
Tilmeldelse på Golfboks via dette link

Fra 1. november overtager klubben Golfshoppen, så nu bliver det muligt for medlemmerne at købe udstyr i egen klub. Shoppens første "Blad" forventes udgivet primo December

Kontingentrestancer

Kontingentrestancerne stiger:
Vi har desværre det seneste års tid set et kraftigt stigende antal kontingentrestancer. Derfor indfører vi straks en procedure for inddrivelse af restancerne:
Alle der pt. og i fremtiden har et forfaldent kontingent, der har overskredet betalingsdatoen med mere end to uger, vil modtage en rykker inkl. et rykkergebyr på 100 kr. Betales rykkeren inkl. rykkergebyr ikke indenfor en nærmere fastsat periode herefter vil adgangen til golfboks blive lukket.
Det gælder selvfølgelig ikke de medlemmer, der har en særlig betalingsaftale. Og har du problemer med at betale til tiden er du velkommen på kontoret for en nærmere aftale.
Bonusinfo: Langt de fleste medlemmer betaler til tiden via Betalingsservice. Det er nemt og sikkert, og det reducerer det administrative arbejde på kontoret betydeligt. Derfor, få jer tilmeldt Betalingsservice, for jeres egen og klubbens skyld!

Ny Forpagter

Fra den første januar 2021 tiltræder Morten Pedersen (Mr. MopKok) som ny forpagter af Golfcaféen. Vi glæder os til samarbejdet med Morten og ønsker ham velkommen i Grenaa Golfklub i 2021.

Om Banen

Vi har haft besøg af en gammel ”Grenaa dreng”. Casper Lindenmayer som kan smykke sig med et par titler som klubmester. Det er godt nok mere end tyve år siden, men han kan stadig spille en god runde golf.
 
Casper er i dag tilknyttet Golfbox med områderne undervisning, support og salg og han besøgte os i slutningen af oktober, og da han heldigvis havde sit udstyr med, benyttede han naturligvis lejligheden til at gå en runde på vores bane, som han ikke havde spillet i mere en tyve år.
 
Her er hans oplevelse af banen: 
Tak for sidst. Det var hyggeligt at være tilbage i klubben.
Banen var lidt tung (som alle andre) men hvor er det nogle fede ændringer der er blevet lavet. Naturligvis hul 16, som er gået fra et skidt par 3 hul til et tricky risk/reward par 4 hul med dejlig udsigt. Ros for det.

Men også nyt teested på hul 2, ændring af hul 4 og 7 samt nyt teested på hul 11 og 12 og vand på hul 13 og 14. Alt i alt nogle rigtig fede ændringer til banen.

Jeg kom rundt i 78 slag fra tee 59. Det var jeg ganske godt tilfreds med vejret taget i betragtning”.

Baneudvalget

I denne kommende tid er det meget vigtigt at vi passer på banen. Husk nu at rette nedslagsmærker op og lægge tørv på plads. Hold øje med hjemmesiden og følg de vejleninger der kommer fra Greenkeeperen.

Vintervejen.
Der er planer om en ny vej rundt om hul 4, da områderne både højre og venstre for teestedet er meget fugtige. I vinterperioden er der to veje rundt om søen, højre og venstre. Stil din vogn bag teestedet og afhængigt af slaget, så vælg hvilken vej du vil gå.

Vi har haft besøg af en bunkerkonsulent fra DGU, og nu venter vi spændt på hans rapport.

Vi mangler stadig hjælpere

Som tidligere nævnt mangler vi i bestyrelsen hjælpere fra medlemmerne. Denne mangel er nu ved at være akut,  så derfor appelerer vi i dette nyhedsbrev om at alle "ildsjæle" vil melde sig "under fanerne" og deltage i det udvalgsarbejde hvor nøden er størst. Kontakt formanden på 4041 9033 eller et af bestyrelsesmedlemmerne. Vi savner din arbejdskraft.

TeeBox

I et ellers framragende indslag  fra TV2-Østjylland omhandlende vores nye TeeBox, havde der desværre indsneget sig en fatal fejl. Kommentatoren oplyste fejlartigt at Golfklubben har investeret i en TrackMan til kr. 250.000,-

Dette er ikke korrekt. TeeBoxen er leveret uden beregning i en prøveperiode på 6. måneder, og det eneste Golfklubben har forpligtet sig til, er levering af strøm og rengøring i hele perioden.

Efterfølgender skal firmaet bag TeeBox tage beslutning om hvorvidt Boxen med indhold skal blive i Grenaa eller flyttes til et mere lukrativt område.


Bestyrelsen har aftalt med TeeBox at medlemmer af Grenaa Golfklub i november og december tilbydes 10% rabat ved køb at årskort.

Buggykørsel vinter 2020/21

Fra 1. november er det ikke tilladt for gæster at køre rundt på banen. Enkelte gangbesværede af vore egne medlemmer har indhentet tilladelse til kørsel. Dette vil være synligt med et Dannebrog på køretøjet, og de udvalgte er i tæt dialog med Chefgreenkeeperen.

Caféen

Efteraftale med Susanne, overtager klubben salg af kaffe, øl og vand når der ikke er åbent i Caféen. Ordningen træder i kraft fra tirsdag den 17. november 2020.

Det sker i 2021

Klubmesterskaberne 2021 bliver den 28-29 august. Golfens dag den 25. April. Spil med dagen den 15. August.

Vores 4. Div.  skal møde Lubker –Randers – Randers Fjord.
Vores Kval. Hold 1 skal møde Norddjurs – Mariager Fjord – Kalø 1.
Vores Kval. Hold 2 skal møde Lyngbygård – Aarhus Ådal – Søhøjlandet 2.
 
DGU har ønsket at vi spærrer følgende datoer til evt. turneringer: 8-9 maj, 19-20 juni, 21-22 august,11-12 september. Den færdige turneringsplan kommer først i december 2020.
Facebook
Website

Links

Frivilligt arbejde klik her

Lokale regler klik her

Ris & Ros

Ris og Ros til golfklubben kan gives i postkassen ved skranken i klubhuset, på mail eller fra vores hjemmeside.
Copyright © 2020 Grenaa Golfklub, All rights reserved.