Copy
Vandaag laten we je zien waarom niet.
View this email in your browser
Vandaag in onze nieuwsbrief:
  • Lowvisionshop, alleen voor slechtzienden?
  • gratis toegang tot de ZieZo beurs 2017
  • Net binnengekomen; Engels sprekend horloge
  • Webbox 3 nu al goed ontvangen.
  • Activiteitenkalender
Lowvisionshop.nl heeft alles voor slechtzienden EN voor blinden.
'' Lowvisionshop? Jullie hebben toch alleen hulpmiddelen voor mensen met Low Vision?'' Deze vraag krijgen wij regelmatig. Wij hebben een zeer ruim assortiment voor slechtzienden zoals handloepen, horloges, en telefoons. Maar ook voor blinden mensen hebben wij een zeer uitgebreid assortiment. Denk maar eens aan taststokken, horloge met puntindicatie, aangepaste software voor op de pc, brailleleesregels voor thuis-, school- of werksituaties. Veel van deze hulpmiddelen komen in aanmerking voor vergoeding van uw zorgverzekeraar. Graag vertellen wij u verder in deze nieuwsbrief, welke hulpmiddelen wij leveren voor blinden. 
 
opvouwbare herkenningsstok
Een korte blindenstok wordt ook wel een herkenningsstok genoemd. Deze stok is namelijk te kort om je weg te vinden of om obstakels te ontlopen. Deze blindenstok is met name bedoeld om aan omstanders te laten zien dat je een visuele handicap hebt. Omdat de herkenningsstok te kort is om je een weg te vinden, wordt deze blindenstok met name gebruikt door slechtzienden. Deze Ambutech herkenningsstok is 95cm lang, opgevouwen is deze nog maar 18.5cm lang en past dan precies in de tas. Prijs €25.10.-
 
opvouwbare of inschuifbare taststok
Een lange blindenstok wordt ook wel een taststok genoemd. In tegenstelling tot de herkenningsstok, kan de taststok wel de grond bereiken. Hierdoor kan de taststok gebruikt worden om je een weg te vinden en obstakels te ontlopen.
Wij hebben verschillende soorten taststokken in ons assortiment. Denk hierbij aan inschuifbaar of opvouwbaar. Ook zit er verschil in de gebruikte materialen. De meeste voorkomende zijn aluminium en grafiet, waarbij de laatste stijver is en dit wordt meestal als prettiger ervaren. Ook in de handvaten zit verschil zo worden er rubberen en houten handvaten gebruikt.
De taststokken zijn in verschillende lengtes uit voorraad leverbaar. Ook hier geldt dat er een mogelijkheid het mogelijk is een nieuwe taststok via uw zorgverzekeraar aan te vragen. Laat u hierover goed informeren.
 
toebehoren taststokken
https://www.lowvisionshop.nl/ambutech-marshmellow-roller-tip-schroefoog-mt1090.html
https://www.lowvisionshop.nl/ambutech-roller-bal-met-haakoog-mt4060.html
Voor de taststokken zijn verschillende accessoires verkrijgbaar. Zo kan het elastiek nog weleens kapot gaan of is de rolpunt aan vervanging toe. Er zijn diverse vormen voor rolpunten verkrijgbaar, denk hierbij aan een rollerbal, marshmellow vorm, pencil tip of schijfroller. Al deze accessoires zijn zowel leverbaar voor de taststokken met een haakoog als met een schroefoog. De meeste punten zijn gemaakt van extra gehard kunststof. Wil je echter een rolpunt met een lange leversduur kies dan een rolpunt gemaakt van keramiek die zijn haast onverslijtbaar.
De prijzen van deze rolpunten varieren van €10.- tot €30.- De keramische rolpunten zijn wel wat duurder.
 
Perkins braille schrijfmachine
Perkins Standard LT mechanische brailleschrijfmachine met bewegende printkop, max. papierbreedte 290 mm (42 cellen), gewicht circa 4.75 kg, kleur blauw, incl. houten correctiepen en stofhoes.
prijs €1095.-
 
Piaf kopieermachine
https://www.lowvisionshop.nl/piafkopieermachine-st655810.html
Piaf, Swell-paper, kopieermachine met ingebouwde temperatuurregeling voor het maken van kopieën in reliëf. Eenvoudige bediening. Afmeting 11x50x15cm en weegt 7kg. Swell papier is los bij te bestellen.
Seika braille leesregels
Seiak mini 16 cellen Lowvisionshop.nl
Seika 24 cellen Lowvisionshop.nl
Wij voeren het comlete gamma van de Japanse Seika brailleleesregels. Wij hebben gekozen voor Seika omdat deze leesregels perfect werken onder Supernova, Jaws, Window Eyes en Voice Over van Apple. Daarnaast hebben deze leesrgels een goede puntdruk en een zeer lage uitval van de cellen. Seika heft niet alleen 40 cellige leesregels maar ook zeer kleine leesregels nl met 16 of 24 cellen welke voorzien zijn van bluetooth en een micro sd kaart. Voor school- werk- en thuis situaties zijn en de 40 en 80 cellige leesregels. Laat u goed informeren naar de mogelijkheden van de vergoeding van de zorgverzekeraars en uwv.
Seika pro 40 cellen Lowvisionshop.nl
Seika 80 cellen Lowvisionshop.nl
ZieZo beurs 24 en 25 maart 2017
Wilt u gratis naar de ZieZo beurs?

De entreekaarten zijn gratis te reserveren via: http://www.ziezo.org/gratis-toegangskaarten/

De ZieZo beurs is dit jaar op
vrijdag 24 Maart 10.00 -16.30 uur
zaterdag 25 Maart 10.00 - 15.30 uur
 
Net binnengekomen, engels sprekend horloge
Dames braille horloge Garde Lowvisionshop.nl

Dit Engels sprekende horloge is geschikt voor de dames en heren. Het is voorzien van een zwarte wijzerplaat en witte cijfers en een zwart lederen band. Tevens beschikt dit horloge over een alarmfunctie. De wijzerplaat heeft een diameter van 37mm.

  • gratis verzonden
  • 2 jaar garantie
Prijs €69.50.-
Dit Engels sprekende horloge is geschikt voor de dames en heren. Het is voorzien van een witte wijzerplaat en zwarte cijfers en een zwart lederen band. Tevens beschikt dit horloge over een alarmfunctie. De wijzerplaat heeft een diameter van 37mm.
  • gratis verzonden
  • 2 jaar garantie
Prijs €69.50.-
braille horloges
garde braille heren horloge met zwart lederen band Lowvisionshop.nl
garde braille heren horloge met rekband Lowvisionshop.nl
Deze 2 braille horloges hebben voelbare puntindicatie. Deze hebben een chromen behuizing en een zwart lederen band. Er is in deze modellen duidelijk verschil gemaakt tussen het heren en dames model. Het heren model heeft een diameter van 34mm en het dames model is kleiner en eleganter en heeft een diameter van 24mm.
Alle horloges hebben standaard 2 jaar garantie. Deze braille horloges worden geleverd in een luxe geschenkverpakking. 
 
Webbox 3, eind maart uit voorraad leverbaar!
Webbox 3 Lowvisionshop.nl
Afgelopen vrijdag hebben we de Sneak Preview van de Webbox 3 gehouden. Hier kond iedereen kennismaken met de vernieuwde Webbox 3. Een veel gehoorde opmerking was "waar heb ik nu dan nog een daisyspeler voor nodig! " En dat is inderdaad waar, dankzij de accu en de mogelijkheid op een 3G of 4G dongle erin te plaatsen wordt de daisyspeler overbodig. Nu heeft u niet alleen thuis, maar ook in de tuin of op vakantie volledig toegang tot alle functionaliteiten van de Webbox 3.

De vernieuwde Webbox heeft een slankere behuizing en grotere toetsen met voelbare symbolen. Dit is een groot voordeel en komt de bediening ten goede. Ook is het nu mogelijk de Webbox mee te nemen dankzij ingebouwde krachtige accu. Dus wil je in het voorjaar heerlijk buiten in de tuin luisteren naar de gesproken boeken, dan kan dit ook met de vernieuwde Webbox 3.

Informeer gerust naar de mogelijkheden voor vergoeding via uw zorgverzekeraar. Dankzij de daisy afspeelmogelijkheden en de gesproken ondertiteling functionaliteit, kan deze Webbox 3 op 2 manieren bij uw zorgverzekeraar worden aangevraagd.
 
Aktiviteiten kalender

ZieZo Beurs 2017
vrijdag 24 van 10.00-16.30 uur en zaterdag 25 Maart 10.00-15.30

Jaarbeurs Utrecht

De leukste beurs van het jaar. Dit jaar met een grotere stand dan ooit. Vol met de nieuwste hulpmiddelen en leuke kortingen. De entree is gratis. Tip: kom lekker makkelijk met het openbaar vervoer, je stapt voor de jaarbeurs uit!


MD Dag 2017
zaterdag 22 April 2017
van 9.00- 16.00 uur 

NBC Congrescentrum
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein

Hierbij worden diverse lezingen gehouden door diverse oogartsen professoren en optometristen. Zeer interessant. De toegang is gratis. Graag lichten wij u op deze dag voor welke producten voor u het meest geschikt zijn.

alle aanbiedingen
nederlands sprekende wekker nu voor €15.-
Nederlands sprekende wekker nu voor €15.-
engels sprekende rekenmachine nu voor €39.50.-
Engels sprekende rekenmachine nu voor €39.50.-
pillendoos met trilling en geluid nu voor €49.50.-
Pillendoos met trilling en geluid nu voor €49.50.-
Engels sprekende stopwatch of kookwekker nu voor €29.95.-
Engels sprekende stopwatch of kookwekker nu voor €29.95.-
bel of mail ons
Telefonisch bereikbaar Van 9:00 uur tot 18:00 uur bereikbaar via:
0181-764122


Ons e-mail adres is: info@lowvisionshop.nl

Lowvisionshop.nl
Honte 4
3232 HD Brielle
0181-764122

© LowVisionShop.nl 2016

Wilt u deze email niet meer ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden


This email was sent to <<E-mail adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Low Vision Shop · van Heemstraweg 46b · Beneden-Leeuwen, 6658KH · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp