Copy
View this email in your browser

Beste VSWR leden,


Een paar korte maar belangrijke mededelingen:

  • De maatregelen om het Corona virus te beteugelen zijn verstrekkend. Als liggers moeten we elkaar en onze buren in deze tijden een beetje steunen. Er zijn diverse initiatieven in Rotterdam waarbij je je kunt aanmelden als vrijwilliger of om geholpen te worden. Kom je er niet uit, meld je dan even bij het bestuur en gaan wij ermee aan de slag. Houd in ieder geval de groepsapps van jouw haven in de gaten!
 
  • De ALV die oorspronkelijk op 8 april a.s. zou plaatsvinden is tot nader order uitgesteld (inderdaad vanwege de Corona maatregelen). We zullen je informeren over een nieuwe datum zodra de gelegenheid zich aandient.
 
  • De uit de Houtloods afkomstige machines van VSWR zijn inmiddels verhuisd naar container A (“VSWR container”) en worden na 18-04 elektrisch aangesloten. 


De Houtloods is nu leeg en kan een belangrijke bijdrage gaan leveren aan het voortbestaan van de Koningspoort. Dank aan de ploeg die dit op een mooie zaterdagochtend voor elkaar heeft gekregen!

De resterende spullen die uit de Houtloods zijn gekomen liggen nu tijdelijk in een container, die ook geschikt moet worden gemaakt voor ander gebruik. Het kan zijn dat daar ook nog spullen van jou tussen liggen. 

Als dat zo is, verzoeken we je vriendelijk die spullen zo snel mogelijk weg te halen om te voorkomen dat ze verdwijnen. Kom daarom snel, uiterlijk 12 april a.s. even kijken als dat kan binnen de Coronamaatregelen. Laat anders even weten welke spullen er nog van je kunnen liggen of zie je er spullen van bekenden tussen liggen, geef dat dan even door aan Arco Zweistra, dan worden ze “veilig gesteld”.

Dank voor de medewerking en we hopen elkaar snel onder betere omstandigheden weer te kunnen treffen.

Twitter
Facebook
Website
Copyright © 2020 Vereniging Scheepseigenaren Waterstad Havens, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp