Copy
View this email in your browser

Beste Liggers,

Fijn dat er voor de Koningspoort een oplossing is gevonden en deze open kan blijven zodat we daar met z’n allen gebruik van kunnen blijven maken. 

Een van de mooie dingen is de mogelijkheid te kunnen klussen op het werfterrein; gebruik kunnen maken van de lastafel en de hout- en staalbewerkingsmachines.

Het zou natuurlijk heel mooi zijn als dit ook in de komende 17 maanden mogelijk kan zijn. Wij weten dat diverse liggers daar graag en intensief gebruik van maakten. Tijdens het overleg tussen VSWR en de STBK kwam dit nogmaals naar voren.

Hiervoor hebben we de klussers zelf nodig. Zowel VSWR als STBK hebben veel te weinig mensen (tijd) om meer werkzaamheden erbij te nemen.
 

Wie van de klussers kan / kunnen het op zich nemen de uitgave, de administratie van de kluscontracten en de begeleiding van de "klussers" op zich nemen?


Mocht je een rol willen spelen in in beheer en onderhoud van de voorzieningen voor klussers op de werf, neem dan vóór 16 december 2017 contact op met de STBK (Chris, chris@koningspoort.nl of de VSWR (Jürgen, ruof1960@zonnet.nl)


Mocht er niemand deze taak op zich willen nemen dan zal deze voorziening helaas definitief te stoppen.

Dus graag reacties,

met vriendelijke groet,


VSWR en STBK

Copyright © 2017 Vereniging Scheepseigenaren Waterstad Havens, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp