Copy

Herinnering
Voorlichting Havenbedrijf 21 januari
Vessel 11, Wijnhaven 101, 20.00 uur.

Op dinsdag 21 januari organiseert de VSWR in Vessel 11, het rode lichtschip aan de Wijnhaven 101, een voorlichtingsbijeenkomst over varen door het Rotterdamse gebied door scheepvaartmeester Rinus de Bruin van de Divisie Havenmeester Rotterdam. Hij vaart in het dagelijks leven als gezagvoerder op de patrouillevaartuigen van het Havenbedrijf.

Aanleiding om Rinus uit te nodigen is de zorg van leden over de veiligheid op de rivier. Denk aan zichtbaarheid, snelheid in relatie tot andere schepen, stuurboordswal houden, oversteken, in- en uitvaren van de haven, communicatie met de verkeersposten. Rinus geeft regelmatig voorlichting in het kader van Varen doe je samen!, over de samenwerking tussen recreatie- en beroepsvaart.

Het is een mooi moment om elkaar weer te zien bij de thee en de koffie op rekening van de VSWR. Misschien hoor je iets nieuws, als je al veel ervaring hebt. Of je vaart, als je begint met varen, wat zekerder de havens uit, omdat je beter weet waarop te letten.

Kom op dinsdag 21 januari naar Vessel 11, start 20.00 uur, inloop 19.30 uur. Laat even weten of je komt via bestuur@VSWR.nl, dan hebben we een inschatting voor het aantal stoelen. Aan de avond zijn voor leden geen kosten verbonden. Niet-leden betalen op deze avond de eerste 5 euro van hun nieuwe lidmaatschap.
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2020 Vereniging Scheepseigenaren Waterstad Havens, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp