Copy
Troels Jensen & Miriam Mandipira
Album release koncert på Bartof Café 
Torsdag d. 21/12 kl. 20

 
Når disse to stærke musikalske personligheder optræder som duo, får deres fortolkninger og lyd en sjælden intens og intim karakter. Deres nye album “CARELESS LOVE” 
rummer en perlerække af blues- og jazznumre, som viser det sublime match mellem Miriam Mandipiras store stemmepragt og Troels Jensens rå bluesstemme og instrumentalitet på piano og guitar.

Entré 80 kr - Link til forsalg

Dette bliver sidste koncert på Bartof Café inden jul. Kom og nyd musikken, øllet, maden og ønsk hinanden god jul. Og så er der mulighed for, at købe deres nye album som julegave til en du holder af. 
"Careless love er en sjælevarmende, smuk, berigende og slidstærk udgivelse, der er af en sådan karakter, at man med garanti vil kunne glæde sig over den både her og nu og i mange år fremover."

Peter Widmer 
Bluesnews.dk

MIRIAM MANDIPIRA er født i Zimbabwe, men er de seneste år blevet udråbt til at være Danmarks nye store blues-, jazz- & gospelsangerinde. Den alsidige kunstner, der er inspireret af blandt andre Ella Fitzgerald, Etta James, Bessie Smith og Aretha Franklin, har optrådt ved adskillige kirkekoncerter, på spillesteder og festivaler i Skandinavien og Afrika - alle steder med forrygende reaktioner og anmeldelser. Miriam er kendt for sine udadvendte stil og kæmpe store stemme!

TROELS JENSEN er dansk bluesmusiks tilbagelænede nestor og godfather. Troels har i årtier beriget publikum og musikerkolleger med sit nærvær og skarpe fornemmelse for ”the blues”. DANSK BLUES’ GRAND OLD MAN: I seks årtier har Troels Jensen lagt et blues-soundtrack til dansk rockhistorie. DELTA BLUES BAND blev dannet i 1968 med ham i front og skabte sig snart ry som er af de betydeligste danske bluesbands, der backede store navne som Sonny Terry & Brownie McGhee, John Lee Hooker, Mike Bloomfield og Memphis Slim.

Copyright © 2017 Straight Shooter, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp