Copy
Beeldende therapie bij rouw- en verlies verwerking, leven met kanker, persoonlijke ontwikkeling voor jong en oud.
Bekijk in je browser
De Zwaan op Facebook
De Zwaan op Facebook
Volg mij op twitter
Volg mij op twitter
Website De Zwaan
Website De Zwaan
LinkedIn
LinkedIn

De Zwaan, praktijk voor beeldende therapie

 

 

Nieuwsbrief februari 2016

 Beste <<Voornaam>>,
Inmiddels is het alweer februari. De feestdagen en de jaarwisseling zijn alweer achter de rug. Hopelijk is voor iedereen 2016 voorspoedig begonnen.
In deze nieuwsbrief weer de nieuwtjes en de activiteitenkalender van De Zwaan.
Voelt u zich vrij om de nieuwsbrief door te sturen naar andere geïnteresseerden. 

Je weer prettig voelen ...


In mijn praktijk De Zwaan geef ik beeldende therapie voor als woorden tekort schieten.
Samen gaan we aan de slag met klei, verf of bijvoorbeeld steen.     
Klik hier om direct naar mijn site te gaan.

Beeldende therapie


'Wat is dat, beeldende therapie?', een vraag die ik vaak krijg. Of: 'Beeldende therapie dat is vast heel zweverig?'. Nu kan ik een hele uitleg gaan geven over wat het is. Maar via een casus is dat veel handiger.


Hierboven een werkstuk van een cliënt. Haar man is onlangs overleden. Toen hij nog leefde was zij het zonnetje in huis. Maar nu hij er niet meer is, is haar vreugde met hem gestorven. Tenminste, zo voelde dat. Totdat ze ging krijten. Klik hier om verder te lezen op www.beeldendetherapieleidscherijn.nl.

Binnenkort: E-book Kinderen en Rouw


Binnenkort op de website. Een E-book over kinderen, rouw en beeldende therapie. Dingen die je moet weten over rouwende kinderen. Gratis te downloaden op de site. Ook is er een E-book in ontwikkeling over volwassenen en rouw. Dus houdt de website in de gaten!

Workshop: Maak je eigen feestslinger 


Op donderdag 11 februari 2016 biedt Rosanne van Alphen - de Roo van De Zwaan, beeldende therapie, een workshop aan.In deze workshop gaat iedereen zijn eigen persoonlijke tekstslinger maken.
Wat is er leuker dan een persoonlijke verjaardagsslinger op te hangen als je jarig bent? Of om een slinger met de naam van je baby op te hangen als deze geboren is? Of om je ouders te feliciteren dat ze opa en oma geworden zijn.
 
Het is lente!
Hoera Sarah is 3 jaar
Welkom thuis Thijs
Lieve Puk, welkom op deze wereld
Voor mijn lieve mama
 
Wanneer:
Donderdag 11 februari van 20.00 - 22.30 uur
 
Kosten: 12,50 euro incl materialen
Adres: Het Trefpunt in Harmelen
Aanmelden via: http://www.cursusprojectharmelen.nl/

 

Leeuw, Pauw en Schildpad


Creatieve sociale vaardigheidstraining


Vanaf het schooljaar 2015 - 2016 biedt De Zwaan een creatieve sociale vaardigheidstraining aan in Brede School De Weide Wereld in Vleuterweide en in Brede School Het Waterwin in Terwijde. 

Voel je je wel eens onzeker? Of word je snel boos als iemand iets tegen je zegt? Of misschien vind je het juist wel heel erg spannend om iets aan iemand te vragen. Samen met 3 dieren, een leeuw, een pauw en een schildpad gaan we kijken waar jij goed in bent en wat je nog kan leren van deze dieren. Dit doen we door veel te knutselen. Ik zal ze even aan je voorstellen:

Dit is Leeuw. Leeuw is altijd heel dapper. Hij durft alles! Sommige kinderen zijn een beetje bang voor Leeuw. Hij brult altijd zo en wordt snel boos. Hierdoor heeft Leeuw ook vaak ruzie. En hij weet vaak niet zo goed hoe hij deze ruzie moet oplossen.

Dit is Pauw. Lees verder op de site.

Hieronder een introductiefilmpje over de sociale vaardigheidstraining.

Leeuw, Pauw, Schildpad

Een creatieve sociale vaardigheidstraining

Facebook


Volg je me al op facebook? Dan blijf je op de hoogte van het activiteitenaanbod. En lees je leuke quotes en artikelen die met rouw, creativiteit, persoonlijke ontwikkeling, kanker en het leven te maken hebben.


Dit was de nieuwsbrief van februari 2016. De nieuwsbrief verschijnt 4 x per jaar met de laatste nieuwtjes en het huidige activiteitenaanbod van De Zwaan. Heb je vragen, opmerkingen of wil je je voor een activiteit aanmelden, dan hoor ik graag van je. 
Met vriendelijke groet,
Rosanne van Alphen - de Roo

De Zwaan

Cole Porterplantsoen 14
3543 CD Utrecht
06 477 69 861
welkom@beeldendetherapieleidscherijn.nl

Copyright © 2016 De Zwaan, All rights reserved.


Deze nieuwsbrief krijg je omdat je ooit een workshop of therapie hebt gevolgd bij De Zwaan of omdat je daar informatie over hebt aangevraagd.

Afmelden nieuwsbrief                                                     Verander mijn gegevens