Copy
Beeldende therapie bij rouw- en verlies verwerking, leven met kanker, persoonlijke ontwikkeling voor jong en oud.
Bekijk in je browser
De Zwaan op Facebook
De Zwaan op Facebook
Volg mij op twitter
Volg mij op twitter
Website De Zwaan
Website De Zwaan
LinkedIn
LinkedIn

De Zwaan, praktijk voor beeldende therapie

 

 

Nieuwsbrief november 2016

 


Beste <<Voornaam>>,

Sinterklaas is weer in het land en ook de kerstartikelen zijn al volop verkrijgbaar. Veel kinderen zijn vol spanning wat ze in hun schoen zullen vinden. Voor veel mensen is dit een gezellige tijd. Lichtjes, familie, gezelligheid. Maar voor andere mensen kan dit juist een hele eenzame of confronterende tijd zijn. Zij zijn iemand verloren en missen hem juist extra rond de feestdagen.  

 

Je weer prettig voelen ...


In mijn praktijk De Zwaan geef ik beeldende therapie, een ervaringsgerichte vorm van psycho-therapie.
Samen gaan we aan de slag met klei, verf of bijvoorbeeld steen.     
Klik hier om direct naar mijn site te gaan.

Het kasteel van je hart.


De feestdagen roepen bij iedereen andere associaties op. De een geniet enorm van deze periode. De ander zondert zich liever af. 

 

En wat doe jij? Trek jij je terug in je burcht waar je alleen bent met je gedachten en gevoelens? Of doe jij de ophaalbrug omlaag en is iedereen welkom om langs te komen? Ook na een verlies heb je de keuze of je de poort open zet of niet. Het is heel gezond om de poort af en toe te sluiten en je even af te zonderen. Maar als de poort te lang dicht blijft raak je uit contact. Wil jij weer leren hoe je de poort kan openen en mensen en gevoelens weer kunt toelaten? Neem dan contact met me op. 
 

Geef een workshop cadeau

 

Heb je geen inspiratie wat je dit jaar kan geven voor onder de boom of voor in de schoen? Heb je er al wel eens aan gedacht om een cadeaubon voor een workshop cadeau te geven? Bij de De Zwaan kun je leuke ontspannende workshops volgen. Een leuk uitje wat je samen kunt doen en een mooie herinnering voor later. Klik hier om het aanbod te bekijken. De cadeaubon wordt mooi ingepakt. 

 

Lichtster


Afgelopen vrijdag 18 november op de feestdagen inspiratie was er veel belangstelling voor deze lichtsterren. Lijkt het jou ook leuk om er een keer zelf een te maken, neem dan contact op. Je kleurt eerste je eigen papier en vervolgens maken we er deze ster van. Helemaal uniek!
Klik hier voor meer informatie.

Mega bellenblaas stokjes

 

Leuk om te geven! Leuk om te krijgen!

 

Inhoud:
- 1 set bellenblaasstokjes
- Het geheime bellenblaasrecept waardoor je supersop krijgt waarmee je extra grote bellen kan blazen.

Plezier voor jong en oud. 
Kosten €5,00 

Stuur een mailtje bij interesse.

Mixed media knutsel proeverij kerst


Wil jij ook wel eens ervaren wat er allemaal te doen is in Werkplaats Vleuten? Tijdens deze proeverij maak je kennis met 3 atelierhouders. Je gaat decoreren met een pottenbakster, een wish-keeper maken met een papierkunstenares en bij mij mag je een mooi lichtje mozaïeken. Drie workshops achter elkaar. Doe je mee?
Op donderdag 8 december van 19.30 - 21.30 uur voor volwassenen
Op vrijdag 9 december van 15.30 - 17.00 uur voor kinderen 8+

Kralen kersthangers maken


Op woensdag 14 december kun je bij De Zwaan unieke kersthangers maken. Met behulp van kralen maken we de mooiste hangers voor in de boom. Engeltjes, sterren en meer. Doe je mee? 
Klik hier voor meer informatie.

Je kunt meer dan je denkt

 

Faalangst training


In december start de inschrijving van de faalangst training welke in januari van start gaat. Deze training is geschikt voor kinderen van 8 - 12 jaar. De training bestaat uit 9 lessen van 5 kwartier met voorafgaande  een intakegesprek met ouders. Lees hier verder...

Agenda

 

30/11/2016

December 2016

8/12/2016


9/12/2016


11/12/2016

14/12/2016

 

 

 

Informatieavond persoonlijke uitvaart

Inschrijving faalangsttraining geopend

Mixed media knutsel proeverij kerst Volwassenen


Mixed media knutsel proeverij kerst Kinderen

Wereldlichtjesdag Leidsche Rijn 

Workshop kralen kersthangers maken

 

 


Overige workshops kunnen op afspraak ingepland worden. 

E-book Kinderen en Rouw


Wat een groot succes is mijn E-book geworden. Vele mensen hebben hem gedownload en gelezen. Ik heb er leuke reacties op ontvangen. 
Ken je nog iemand die er interesse in heeft? Deel dan dit bericht met hem. 

Een E-book over kinderen, rouw en beeldende therapie. Dingen die je moet weten over rouwende kinderen. Gratis te downloaden op de site

Share
Tweet
Forward

Facebook


Wil je op de hoogte blijven van het meest actuele aanbod? Volg me dan op facebook. Hier plaats ik de nieuwste evenementen en lees je leuke quotes en interessante artikelen die met rouw, creativiteit, opvoeding, persoonlijke ontwikkeling, ziek zijn en het leven te maken hebben.

Facebook

Dit was de nieuwsbrief van november 2016. De nieuwsbrief verschijnt 4 x per jaar met de laatste nieuwtjes en het huidige activiteitenaanbod van De Zwaan. Heb je vragen, opmerkingen of wil je je voor een activiteit aanmelden, dan hoor ik graag van je. 
Met vriendelijke groet,
Rosanne van Alphen - de Roo

De Zwaan

Utrechtseweg 10
3451 GG Vleuten
06 477 69 861
welkom@beeldendetherapieleidscherijn.nl

Copyright © 2016 De Zwaan, All rights reserved.


Deze nieuwsbrief krijg je omdat je een workshop of therapie hebt gevolgd bij De Zwaan, een ebook hebt aangevraagd of omdat je informatie hebt aangevraagd bij De Zwaan.

Afmelden nieuwsbrief                                                     Verander mijn gegevens 

 Email Marketing Powered by Mailchimp