Copy
AirTies Air 4920 er oppdatert med støtte for nye og nyttige funksjoner. 
View this email in your browser

Nye og nyttige funksjoner i wifi-nettverket

Denne uken har det blitt sendt ut ny firmware/fastvare til alle i Norge som har Air 4920. Enhetene har blitt oppdatert automatisk -- du trenger ikke å gjøre noe selv. 

Denne oppdateringen gir deg støtte for to nye funksjoner -- en mobilapp og muligheten til å gi flere av AirTies-enhetene kablet tilgang til internett.

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du har anskaffet wifi-løsningen Air 4920, eller fordi du har meldt deg på via nettsidene til Eye Networks. Du kommer ikke til å få mange slike brev fra oss, vi sender bare ut meldinger til listen når noe viktig påvirker deg som kunde.

Med AirTies Wi-Fi-appen kan du visualisere nettverket ditt og sjekke om alle enhetene er plassert for beste dekning. Den gjør det også enklere å skifte SSID og passord, sette opp gjestenettverk, med mer. Appen er gratis.
Skaff deg AirTies Wi-Fi-appen
Den andre nye funksjonen er at du kan gi flere av Air 4920-enhetene dine kablet tilgang til internett -- om du har anledning til det -- og dermed få en enda bedre internettopplevelse. Denne funksjonaliteten kalles ethernet mesh. 
Finn ut mer om ethernet mesh

Noe som ikke virker?

De nye funksjonene krever at alle enhetene i nettverket ditt er oppgradert til firmwareversjon 1.23.6.10.1273, som er den oppdateringen som ble sendt ut til alle Air 4920 i Norge denne uka.

Skulle du være i tvil om nettverket ditt er ferdig oppgradert, kan du følge instruksjonene i Sjekke firmware-versjon på Air 4920. Ved problemer med det trådløse nettverket anbefaler vi også å ta en kikk på feilsøkingsguiden.

Har du spørsmål eller trenger kundestøtte, kan du ta kontakt med oss:

  • Via supportportalen 
  • På telefon 820 50 000 (6 kr/min) Åpningstider 08.00-17.00

Vite mer om Air 4920 og trådløst internett

Du finner et informasjonssenter om Air 4920 og en hel kunnskapsbase om wifi på nettsidene våre. Der kan du blant annet finne ut mer om hvordan byggematerialene i boligen din påvirker det trådløse.
Air 4920 er lett å installere, det viktige er å plassere enhetene for beste dekning. Se Plasseringsguiden for råd.
Hjemmene våre er fulle av gjenstander og materialer som svekker de trådløse signalene. Finn ut mer i Wifi-sentralen.
Copyright © 2016 Eye Networks, All rights reserved.


Du kan når som helst endre innstillinger eller melde deg av denne listen om du vil 

Email Marketing Powered by Mailchimp