Copy
View this email in your browser

Nieuwsbericht 28 september 2015

 

Evaluatie Stipezodag

De Stipezodag 2015 is alweer voorbij. Het bestuur kijkt er met veel voldoening op terug. Uit de evaluatie blijkt dat de geregistreerden daar gelukkig ook zo over denken. De organisatie van deze dag is beoordeeld met een gemiddelde van 8,2. Dit is een heel mooi resultaat voor een bestuur dat volledig uit vrijwilligers bestaat! De gemaakte opmerkingen en suggesties nemen we ter harte, zodat we in 2016 minimaal hetzelfde resultaat gaan behalen!
 
Uw inzet tijdens de praktijkmiddag, de evaluatie en de toets was zeer groot. Er is goed geoefend op dit, voor velen nieuwe, onderdeel Vivo. De interactie tussen de collega’s was groot en beoordeeld met een 7.6 gemiddeld.
 
De presentaties zijn als volgt beoordeeld: voor dhr. William Boelens van firma Luijten een 7.5; voor dhr. Ginus Nusteling een 7.8; voor mw. Charlotte Giesen een 8.5 en voor mw. Ria Snelting ook een 8.5. De dagvoorzitter werd beoordeeld met een 7.5 en de locatie kreeg een 7.4.
 
De toetsen zijn nagekeken en goed gemaakt. Het deel VIVO had een lagere score dan het deel Voet en Schoen. Dit was ook te verwachten omdat VIVO voor velen volkomen nieuw was en de Latijnse termen uit de opleiding in de loop der tijd wat zijn weggezakt. Schoenen en voeten zijn vanuit de praktijkvoering meer bekend. Er waren maar twee collega’s met een lagere score dan 5. Al met al dus een geweldig resultaat.
 
 
 
Hartelijk dank voor het meedoen aan de pilot en de evaluaties.
Copyright © 2020 *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.


Wil je deze mail niet meer of anders ontvangen?
U kunt uw  voorkeuren aanpassen of afmelden voor deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp