Copy
Klik op de rode tekst rechts als de brief niet leesbaar is
View this email in your browser

Nieuwsbrief  april 2017

 
 

VTV

De VTV komt er weer aan. Stipezo staat natuurlijk ook weer in de Expo Houten (Utrecht), op zaterdag de 22e en zondag de 23e april. Loop jij ook gezellig even aan om een praatje te maken of vragen te stellen? We hebben nieuwe banners. Kom naar de VTV en kijk op onze Facebookpagina.
 
Ieder jaar proberen we een collega een steuntje in de rug te geven door informatie over een innovatief product te presenteren in onze stand. Vorig jaar was dat de Diabetische Voetwijzer van Marijn Poels, dit jaar valt de eer aan de TopTwin opvangbak van onze collega Hetty Dijkstra. Heb jij ook een goed idee? Schroom niet om dit aan ons te melden!
 
Heb je zin om mee te helpen? Meld je dan aan via admin@stipezo.nl. Geef aan op welke dag je beschikbaar bent en ontvang van ons de informatie die je nodig hebt om te kunnen meehelpen.
 

Kortingsactie voor trouwe leden

Omdat Stipezo een organisatie is zonder winstoogmerk willen we de financiële ruimte benutten om trouwe leden een tegemoetkoming te geven. Dit doen we in de vorm van een kortingsactie op de jaarlijkse verplichte accreditatie. De korting geldt voor de factuur van onze Stipezodag en wordt meer naarmate je langer bij Stipezo bent.
Oplopende korting op de factuur van de Stipezodag:
1e jaar geregistreerd: geen korting (wel van de beursacties)
2 en 3 jaar geregistreerd: 10 % korting
4 en 5 jaar geregistreerd: 20% korting
6 jaar en langer geregistreerd: 30% korting
 

Nieuwe ledenactie

Stipezo heeft weer een VTV-kortingsactie. Aanmeldingen op de beurs of binnen 7 dagen na de VTV: 50% korting op de jaarlijkse contributie tot en met december 2017 over de aangemelde maanden van dit jaar: € 35,63 (€ 43,11 incl. btw). Ken je iemand die nog aarzelt om zich te laten registreren bij Stipezo? Vertel het verder.
 

Toegang microbiologisch lab voor schimmelonderzoek

Zodra je bent geslaagd voor de module Microbiologie heb je rechtstreek toegang tot het laboratorium. Je kunt dan zonder toestemming van de huisarts materiaal inzenden.
Ook hoef je geen herhalingsdagen meer te volgen. Het is niet verplicht om geregistreerd te staan bij Stipezo om de module te mogen volgen of om toegang te krijgen. Fijn vinden we dat natuurlijk wel.
 

Stipezodag, zaterdag 30 september 2017

Onze verplichte Stipezodag maakt het mogelijk om met een normale inspanning en tegen lage kosten  à €139,15 (€115,00 excl. btw) te voldoen aan de door zorgverzekeraars goedgekeurde accreditatie-eisen van het RPV en de nodige kennis en vaardigheden voor de praktijk up-to-date te houden.
 
Houd deze dag vrij in je agenda. Schrijf je alvast in via admin@stipezo.nl met vermelding van je naam, adres met postcode en RPV-registratienummer.
 

Toets

De Stipezodag wordt afgesloten met een toets, die verplicht is voor de jaarlijkse RPV-accreditatie. Deze toets kan je maken als je hebt opgelet tijdens de presentatie(s) in de ochtend en geeft onze beroepsgroep houvast: het is een instrument waarmee we bijvoorbeeld zorgverzekeraars kunnen laten zien dat we zorgdragen voor het behoud van onze kwaliteit. Dit maakt dat wij als brancheorganisatie een duidelijk statement kunnen maken op het gebied van de kwaliteitsborging. Deze vorm van kwaliteitsborging zal in de toekomst verplicht worden, en dan zijn wij er al op voorbereid!
 

Accreditatieverplichting RPV 2016

De mensen die in het afgelopen jaar niet aan hun accreditatieverplichting hebben kunnen voldoen, moeten dit jaar een extra geaccrediteerde bijscholingsdag volgen, naast de Stipezodag met toets. Neem voor meer informatie contact op via admin@stipezo.nl.
 

Brancheoverleg

Met alle brancheorganisaties op het gebied van voetzorg vindt overleg plaats om te komen tot een gezamenlijke uitgave van patiënteninformatie op het gebied van diabetesvoetzorg. Er wordt gestaag vooruitgang geboekt.
 

VGZ

We kunnen nog geen nieuwe ontwikkeling melden over de onderhandelingen met VGZ.
We hebben het gevraagde aangeleverd en nu wachten we op antwoord.
 

Richtlijn Stipezo

De commentaarfase van onze Richtlijn voor voetbehandelingen en voetonderzoek voor geregistreerden in het Register Paramedische Voetzorg is verstreken. Na verwerking van de commentaren is gebleken dat de Richtlijn die we vorig jaar op de Stipezodag hebben uitgedeeld, gehandhaafd kan blijven.  
 
 
 
Copyright © 2017 Stipezo, All rights reserved.


Wil je aanpassen of en hoe je deze nieuwsbrief ontvangt?
Dan kun je jouw voorkeuren aanpassen of je van de mailinglijst laten verwijderen

Email Marketing Powered by Mailchimp