Copy
Klik op de rode tekst rechts als de brief niet leesbaar is
View this email in your browser

Nieuwsbrief 22 mei 2016

Workshop comfortzolen.
Vrijdag 20 mei jl. heeft Hallux een workshop gegeven in Oss aan een groep enthousiaste collega’s. Er waren opvallend weinig collega’s uit de wat noordelijke regionen aanwezig.
We willen als brancheorganisatie kijken of er interesse bestaat bij onze collega’s in die regio’s om deze workshop opnieuw te organiseren.
Wij zijn er tenslotte voor alle geregistreerden.
Indien u graag in uw regio deze workshop wilt volgen meld u dat dan bij onze administratie admin@stipezo.nl o.v.v. naam, RPV registratienummer en regio.
Wij gaan dan in overleg met Hallux kijken naar de mogelijkheden.
Meld u massaal aan!

Introductie schimmelonderzoek op 18 juni 2016.
Er zijn nog niet zoveel aanmeldingen voor deze dag. Deze dag is een éénmalige gelegenheid en is volledig gratis.
U behoeft na het behalen van het examen microbiologie geen periodieke bijscholing hiervoor meer te volgen om materiaal te mogen inzenden. Dat is uniek in Nederland en kostenbesparend. Meld u nog snel aan via admin@stipezo.nl want zo laten we als beroepsgroep zien dat we dit belangrijk vinden!
 
Voetzorg 2017 en verder
 Stipezo maakt zich zorgen over de toekomst van de voetzorg voor DM patiënten. Signalen van verschillende zorgverzekeraars laten doorschemeren dat zij de verwachting hebben dat deze mogelijk in 2017 nog meer zal veranderen of zelfs verdwijnt.
Om de voetzorg voor DM patiënten de komende jaren te kunnen blijven garanderen heeft Stipezo haar mede branche-organisaties uitgenodigd voor een gesprek zodat een gezamenlijke beleidsstuk kan worden aangedragen richting zorgverzekeraars. Hierbij zijn naast Provoet en NMMV ook st. Loop en NvvP uitgenodigd.
Van st. Loop en de NvvP is inmiddels een bevestiging van deelname ontvangen. Provoet heeft ook aangegeven te proberen met een delegatie te komen. Helaas is de NMMV verhinderd.
 
Wij houden u op de hoogte.
 
 
Copyright © 2016 Stipezo, All rights reserved.


Wil je aanpassen of en hoe je deze nieuwsbrief ontvangt?
Dan kun je jouw voorkeuren aanpassen of je van de mailinglijst laten verwijderen

Email Marketing Powered by MailChimp