Copy
Nieuwsbrief 10 september 2021
10/09/21

Bekijk deze e-mail in je browser
Inhoud van deze nieuwsbrief:
  • Fijn gestart 
  • Schoolreis
  • Krentenbaard
  • Vakantierooster 2021-2022
  • Agenda

Fijn gestart


Deze week was het weer zover, we mochten allemaal weer naar school. Na een korte gezamenlijke opening op het plein zijn de kinderen de klassen in gegaan om de nieuwe inrichting en het nieuwe meubilair te zien en om natuurlijk weer even bij te kletsen. Wat is het fijn te zien hoe enthousiast alle kinderen weer binnen kwamen. De hele week heerste er een ontspannen en fijne sfeer en in alle klassen is het nieuwe schooljaar fijn gestart. Natuurlijk zijn we rustig aan begonnen en was er ook voldoende ruimte voor ontspanning en met het mooie weer konden we ook nog fijn extra buiten spelen. Voor sommige kinderen was het weer even spannend en wennen, maar ook dat was na een paar dagen over. Als deze start de voorbode is voor de rest van het schooljaar, dan wordt het weer een heerlijk schooljaar.

Schoolreis

We zijn heel blij dat we dit jaar weer op schoolreis kunnen! Donderdag 30 september is het al zo ver.

Groep 1 t/m 4 gaat naar Hullie in Uden. Zij vertrekken rond 8.45u met de bus en zullen rond 15.00u terug op school zijn.

Groep 5 t/m 8 gaat naar Toverland in Sevenum. Zij vertrekken rond 9.00u en zullen pas rond 17.00u terug op school zijn. We verwachten alle kinderen gewoon 8.30u op school. Verdere informatie volgt in de nieuwsbrief van volgende week. 
Voor eventuele vragen kun je terecht bij juf Marianne of juf Nicole

N.B. Wie (van groep 5 t/m 8) heeft er een abonnement van Toverland? Willen jullie dit doorgeven aan juf Marianne of juf Nicole vóór woensdag 15 september?

Krentenbaard

In verschillende klassen zijn er kinderen met krentenbaard. Hoewel dit redelijk onschuldig is, willen wij u als ouder vragen om bij uw kind in de gaten te houden of er kleine plekjes of wondjes zijn die te herleiden zijn tot krentenbaard. Dit gaat in principe vanzelf over, maar met een paar extra (voorzorgs)maatregelen en eventueel een zalfje van de huisarts gaat dit proces iets sneller en wordt de kans op besmetting kleiner. Meer informatie over krentenbaard 

Vakantierooster 2021-2022

In eerdere nieuwsbrieven hebben we het vakantierooster met de vakanties en studiedagen gedeeld. Voor de zekerheid bij deze nogmaals het vakantierooster met schoolvakanties en studiedagen.

Vakantierooster 2021-2022

Agenda

  • 24 september - studiedag - alle kinderen zijn vrij
  • 30 september - schoolreis
Dalton Kindcentrum AvontuurRijk
Montfortlaan 20
5688 NM Oirschot
telefoon: 0499-55 03 56
e-mail: avontuurrijk@skobos.nl
website: www.avontuurrijk-skobos.nl
facebook.com/DaltonKindcentrumAvontuurRijk facebook.com/DaltonKindcentrumAvontuurRijk
avontuurrijk-skobos.nl avontuurrijk-skobos.nl
© 2021 Dalton kindcentrum AvontuurRijk Oirschot, Alle rechten voorbehouden.


VOORKEUREN AANPASSEN | afmelden

Email Marketing Powered by Mailchimp