Copy
Nieuwsbrief 12 februari 2021
12/02/21

Bekijk deze e-mail in je browser
Inhoud van deze nieuwsbrief:
  • We zijn weer begonnen
  • Rapportgesprekken
  • Nieuwe e-mail adressen
  • Typeles
  • Jongerenwerk Oirschot 
  • Agenda

We zijn weer begonnen


Na weer een behoorlijk lange lockdown voor de scholen, zijn we afgelopen maandag weer begonnen. Ondanks de onzekerheden die er nog steeds wel zijn, kunnen we zeggen dat we goed begonnen zijn. Het is heerlijk al de kinderen weer op school te zien en om weer samen te zijn. Dit doet iedereen goed. Mede dankzij een goede vertaling van de maatregelen en het goed houden aan de afspraken verloopt het onderwijs naar omstandigheden goed. Dit maakt dat er vanaf het begin van deze week een fijne en ontspannen sfeer heerst. En natuurlijk helpt het sneeuwdek en het lekker winterweer mee aan deze sfeer.
We hopen dan ook dat blijkt dat, met de manier waarop de scholen nu open zijn, we zo lang mogelijk open kunnen blijven. Het ons samen houden aan de geldende afspraken blijft natuurlijk essentieel! Samen gaan we er voor.

Rapportgesprekken

Deze week zijn de rapporten met de kinderen mee gegaan. Dit keer in een iets ander format, maar daarover is een apart begeleidend schrijven meegestuurd. Naar aanleiding van de rapporten gaan we natuurlijk ook weer graag in gesprek met u (en voor groep 6, 7 en 8 ook met de kinderen) over het rapport. Gezien de huidige maatregelen zijn deze gesprekken digitaal en vinden deze plaats via Teams. Voor de planning van de gesprekken maken we weer gebruik van de mogelijkheid dit digitaal te doen. U kunt vanaf vandaag, tot en met 24 februari een afspraak plannen door op onderstaande link te klikken. Daar kunt u inloggen met de voornaam van (een van uw) kind(eren) en de geboortedatum (dd-mm-jjjj). Vervolgens kunt u uit een van de beschikbare gespreksmomenten een moment selecteren en plannen.

Planning rapportgesprekken

Nieuwe e-mailadressen

Na de vakantie krijgen alle kinderen een nieuw e-mailadres. Dat betekent dat het oude e-mailadres vanaf 22 februari niet meer beschikbaar is. Het is alleen nog te gebruiken voor de oudergesprekken. Bestanden die op de onedrive staan, zullen dus verwijderd worden. Kinderen moeten hun onedrive voor die tijd opgeschoond hebben. Dat betekent dat ze bestanden die ze willen bewaren, veilig moeten stellen. Of op een harde schijf zetten, of naar een ander e-mailadres sturen. Alles wat ze niet verwijderen, zijn ze kwijt. Na de oudergesprekken wordt het e-mailadres helemaal verwijderd en gaan de kinderen het nieuwe e-mailadres gebruiken. Dit wordt voornaamachternaam@avontuurrijk-skobos.nl

Typeles

Ook dit jaar is er weer een aanbod van STEMA typecursussen voor een typecursus. Onderstaand de informatie. De geplande startdatum is dinsdag 2 maart. Dit is onder voorbehoud van de dan geldende afspraken. Met de huidige afspraken is het namelijk niet mogelijk een typecursus te organiseren op school. Belangrijk! AANMELDEN KAN ALLEEN PER MAIL stema@stema.nl

Wijzer - Jongerenwerk Oirschot

Activiteiten voor jongeren uit de gemeente Oirschot 

FIFA’21 Carnavalstoernooi 
Vind jij het ook leuk om FIFA’21 te spelen op je Xbox of Playstation? 
Doe dan mee met het FIFA’21 Carnavalstoernooi op donderdag 18 februari a.s. Een competitie voor jeugd/jongeren uit de gemeente Oirschot, Best, Bladel, Reusel-de Mierde, Veldhoven en Waalre. 
De dag start om 10.00 uur.  Je hebt hiervoor een xbox of playstation nodig. 

Meer informatie en aanmelden:  Benelux FIFA Carnavals competitie | ESL Play (eslgaming.com) 

Online Bingoavond 
Hou je ook van spelletjes spelen? Doe dan mee met de bingo-avond van het jongerenwerk van WIJzer op dinsdag 23 februari van 19.00-20.00 uur.
Voor iedereen uit de gemeente Oirschot van 8 tot 23 jaar. 

Deelnemen: kom op maandag 22 februari of dinsdag 23 februari tussen 12.00 en 18.00 uur je bingokaart ophalen bij WIJzer aan de Oude Grintweg 3b. Je krijgt dan ook meteen de link om deel te nemen. 

Voor meer informatie over deze activiteiten kun je ook contact opnemen met jongerenwerker Georginio Slijger g.slijger@wijzer-oirschot.nl 
 

Fijne vakantie

Hoewel we officieel nog maar één weekje echt op school geweest zijn in dit kalenderjaar, hebben we de weken daarvoor allemaal keihard thuis gewerkt. Daarom hebben we toch echt wel vakantie verdiend. En hoewel er geen Carnavalsfeest, of wintersport is, wensen we iedereen wel een hele fijne en vooral even ontspannen week. Geniet samen nog even lekker van het mooie winterweer en doe even lekker helemaal niks. Fijne vakantie!

Agenda

  • Maandag 15 tot en met vrijdag 19 februari 2021 - Carnavalsvakantie
  • Vanaf 1 maart - rapportgesprekken
Dalton Kindcentrum AvontuurRijk
Montfortlaan 20
5688 NM Oirschot
telefoon: 0499-55 03 56
e-mail: avontuurrijk@skobos.nl
website: www.avontuurrijk-skobos.nl
facebook.com/DaltonKindcentrumAvontuurRijk facebook.com/DaltonKindcentrumAvontuurRijk
avontuurrijk-skobos.nl avontuurrijk-skobos.nl
© 2021 Dalton kindcentrum AvontuurRijk Oirschot, Alle rechten voorbehouden.


VOORKEUREN AANPASSEN | afmelden

Email Marketing Powered by Mailchimp