Copy
Nieuwsbrief 26 maart 2021
28/03/21

Bekijk deze e-mail in je browser
Inhoud van deze nieuwsbrief:
  • Voortgang corona
  • Paasviering 2 april
  • Agenda

Voortgang corona

Na een week waarin alles klassen op school waren, zijn we helaas zijn we deze week wederom getroffen door het feit dat er een klas in quarantaine moet. Deze keer is het de beurt aan groep 8. De kinderen van groep 8 zullen in ieder geval tot en met komende dinsdag 30 maart in quarantaine gaan. De ouders zijn geïnformeerd via deze twee brieven. Brief 1 en brief 2

Gelukkig hebben we inmiddels wat meer ervaring met deze situatie, waardoor we als school snel en adequaat kunnen handelen. En wat daarbij natuurlijk helpt, is dat de betrokken ouders, keer op keer ook heel begripvol en proactief reageren.

Natuurlijk blijft ons er alles aan gelegen zoveel mogelijk besmettingen en dus quarantaines te voorkomen. Daarom blijven wij ons strikt houden aan het geldende protocol. En wellicht ten overvloede, maar wij willen u er als ouder(s) op wijzen dit ook te blijven doen. Uiteraard kunnen we hiermee niet voorkomen dat er toch een of meerdere besmettingen plaats kunnen vinden, maar de risico's worden hiermee wel tot een minimum beperkt.

Paasviering 2 april

Vrijdagochtend 2 april staat in het teken van Pasen. De ochtend zal gestart worden met een paasontbijt in de klas. De kinderen moeten hiervoor een eigen ontbijtpakket meenemen. Het drinken en iets lekkers wordt verzorgd door school. De kinderen hoeven geen fruit en drinken mee te nemen, maar dit mag natuurlijk wel. Na het ontbijt is het tijd voor een gezamenlijke paasbingo via het digibord. Na afloop gaan de kinderen paaseieren zoeken rondom de school. Hierbij blijven de klassen gescheiden en houden wij ons aan het geldende protocol.

We willen uw kind vragen op dinsdag 30 maart een gekookt ei mee naar school te nemen. Deze zullen wij op school versieren en verstoppen. Heeft u thuis nog eierdozen staan, dan zijn deze ook van harte welkom.

De kinderen zijn die dag om 12.15 uur uit.
We gaan er een gezellige ochtend van maken!

Agenda

  • 2 april - Goede Vrijdag - kinderen zijn om 12:15u uit
  • 5 april - Tweede Paasdag - kinderen zijn vrij
  • 6 april- Studiedag - kinderen zijn vrij
Dalton Kindcentrum AvontuurRijk
Montfortlaan 20
5688 NM Oirschot
telefoon: 0499-55 03 56
e-mail: avontuurrijk@skobos.nl
website: www.avontuurrijk-skobos.nl
facebook.com/DaltonKindcentrumAvontuurRijk facebook.com/DaltonKindcentrumAvontuurRijk
avontuurrijk-skobos.nl avontuurrijk-skobos.nl
© 2021 Dalton kindcentrum AvontuurRijk Oirschot, Alle rechten voorbehouden.


VOORKEUREN AANPASSEN | afmelden

Email Marketing Powered by Mailchimp