Copy
Nieuwsbrief 5 juli 2021
05/07/21

Bekijk deze e-mail in je browser
Inhoud van deze nieuwsbrief:
  • Rapporten
  • Bericht van de moestuinouders
  • Reminder - Musical groep 8 = kinderen ophalen bij de Enck!
  • De leukste e-books en luisterboeken
  • Agenda

Rapporten


Deze week ontvangen alle kinderen van groep 1 tot en met 7 hun tweede rapport van dit schooljaar. In dit rapport kunt u lezen hoe de ontwikkeling van uw kind(eren) afgelopen half jaar is verlopen en waar zij staan in hun ontwikkeling. Deze keer krijgen de kinderen hun rapport mee in een helemaal nieuwe (eindelijk...) AvontuurRijk rapportmap. Bij de kinderen waarvan wij de oude map hebben teruggekregen, zijn alle eerdere rapporten en bijlagen overgezet in deze nieuwe map.
 
Zoals gebruikelijk zijn de gesprekken bij het tweede rapport facultatief. Dat wil zeggen dat er geen verplichte gesprekken zijn, maar alleen gesprekken wanneer u als ouders hier behoefte aan heeft, of wanneer de leerkracht graag nog een gesprek wil.

Bericht van de moestuinouders

Beste ouders,

Wij zijn Maaike Radaelli en Esther Verbruggen. Wij helpen sinds zeven jaar in de moestuin mee om de kinderen een leuke middag in de tuin te bezorgen. De kinderen van groep 3 tot 8 mogen één keer per jaar meehelpen in de tuin. Momenteel kunnen we met zijn tweeën acht kinderen in de tuin helpen. We zouden graag meerdere kinderen in de schooltuin willen begeleiden, maar hiervoor hebben we meer hulp nodig van ouders en of grootouders.
We zijn op zoek naar ouders of grootouders die het leuk vinden om kinderen te begeleiden. Je hoeft geen verstand van tuinieren te hebben. Zou je iedere week of af en toe mee kunnen helpen, dan kunnen alle kinderen en keer aan de beurt komen. Op donderdag- of vrijdag middag van 12:35 tot 14:15 uur. Kinderen zijn erg enthousiast om een middagje buiten te werken! Deze week hebben de kinderen de bloembakken op het schoolplein en de bloempotten voor de voordeur weer opnieuw beplant. Als je interesse hebt, spreek ons dan gerust aan! Hopelijk kunnen we ons moestuinteam snel uitbreiden!

Reminder - Musical groep 8 = kinderen ophalen bij de Enck!

Donderdag 8 juli is de afscheidsmusical van groep 8. De kinderen van de andere klassen mogen in de middag komen kijken. Ze gaan hier op de fiets, lopend of met de bus naar toe. Je hoort van de eigen leerkracht hoe ze naar de Enck gaan. De musical is tussen 14.00u en 14.15u afgelopen. We gaan niet meer terug naar school. Alle kinderen moeten dus bij de Enck opgehaald worden. De kinderen van de BSO gaan met de juffen mee terug naar school.

De leukste e-books en luisterboeken

Tijdens de zomeractie van Jeugdbibliotheek.nl kun je de mooiste verhalen beleven. Gewoon op je telefoon of tablet. Met de gratis online Bibliotheek-app download je de leukste e-books en luisterboeken. Voor iedereen tussen de 0-18 jaar. Ook als je nog géén lid bent van de bieb.  De zomeractie loopt van 1 juli tot en met 31 augustus. Ben je nog geen lid van de bieb? Dan mag je in de actieperiode 10 e-books en 10 luisterboeken lezen. Er is keuze uit duizenden boeken. Neem eens een kijkje op onderstaande link

Aanbod bieb

Agenda

  • In de week van 5 juli - Tweede Rapport
  • 8 juli - Musical groep 8
  • 13 t/m 16 juli - Schoolkamp groep 8
Dalton Kindcentrum AvontuurRijk
Montfortlaan 20
5688 NM Oirschot
telefoon: 0499-55 03 56
e-mail: avontuurrijk@skobos.nl
website: www.avontuurrijk-skobos.nl
facebook.com/DaltonKindcentrumAvontuurRijk facebook.com/DaltonKindcentrumAvontuurRijk
avontuurrijk-skobos.nl avontuurrijk-skobos.nl
© 2021 Dalton kindcentrum AvontuurRijk Oirschot, Alle rechten voorbehouden.


VOORKEUREN AANPASSEN | afmelden

Email Marketing Powered by Mailchimp