Copy
Nieuwsbrief 11 juni 2021
13/06/21

Bekijk deze e-mail in je browser
Inhoud van deze nieuwsbrief:
  • MR-verkiezingen
  • Schoolfotograaf
  • Nieuws van de opvang
  • Agenda

MR-verkiezingen

Komende week kunnen de stembiljetten voor de MR-verkiezingen nog ingevuld en ingeleverd worden (tot en met vrijdag 16 juni). Komende week zal er alleen nog een 'stembus' bij de hoofdingang staan. 

Overigens merkten we dat de twee namen van de kandidaten in de nieuwsbrief niet helemaal overeenkomen met de namen op de stembiljetten. De voornamen kloppen gewoon, alleen is er een verschil bij de achternamen. Wij gaan ervan uit dat dit niet tot verwarring leidt, maar voor de zekerheid nog even de juiste namen:

 Brigitte de Brouwer

 Barbara Evers/ Barbara van Dijk

 Eveline van Aaken/ Plasmans

Schoolfotograaf

In afwachting van de ontwikkeling op het gebied van corona, hebben we een hele tijd gewacht met het plannen van de schoolfotograaf. Inmiddels is duidelijk dat we dit jaar toch een schoolfotograaf kunnen uitnodigen. Komende donderdag 17 juni zal de schoolfotograaf klassen- en individuele foto's komen maken. Dit jaar zullen de foto's gemaakt worden door 'De Nieuwe Schoolfoto' (www.denieuweschoolfoto.nl). Vanwege de nog geldende coronamaatregelen hebben we besloten om dit jaar geen foto's met broertjes en/ of zusjes te maken.

Een paar weken nadat de foto's gemaakt zijn, krijgen de kinderen een loginkaart mee en zult u de mogelijkheid krijgen om deze te bestellen.

Nieuws van de opvang

Hallo allemaal,
 
De dagopvang is vorige week, net als groep 1, 2 en 3 gestart met het thema sport. Gericht op de leeftijd van onze kinderen noemen we het thema 1 2 3 … start. Hierin staan de ontwikkelingsdoelen; motoriek, rekenen en samenwerken centraal. Per doelgroep bieden wij gerichte activiteiten aan waar deze ontwikkelingsdoelen in naar voren komen. Denk aan een bal overrollen, over banken heen lopen, tellen hoeveel hoepels we om een pion kunnen gooien enz.
Samen met groep 1, 2 en 3 gaan we deelnemen aan de AvontuurRijk spelen. De kinderen bepalen welke sporten hierin voorkomen en met een groot scorebord wordt dan bijgehouden welke groep op welke plaats geëindigd is. Gaan wij voor brons zilver of misschien zelfs wel voor een goud score?!
Ook hebben wij met de dagopvang een sportweek. Deze zal zijn in de week van 28 juni t/m 1 juli. In deze week mogen de kinderen en leidsters ook in sportkleren naar de opvang komen. Deze hele week gaan we dan allerlei parcourtjes doen, waarbij we verschillende sporten aan bod laten komen, dansen op muziek en we gaan zelfs ochtendgymnastiek doen. Lekker veel bewegen dus!
 
Ook hebben wij al van het lekkere weer genoten vorige week met een lekkere picknick in het bos.
 
Groetjes de dagopvang.
 

Agenda

  • Maandag 5 juni t/m vrijdag 16 juni - MR-verkiezingen
  • Donderdag 24 juni - Studiedag - kinderen zijn vrij
  • Vrijdag 25 juni - Studiedag - kinderen zijn vrij
Dalton Kindcentrum AvontuurRijk
Montfortlaan 20
5688 NM Oirschot
telefoon: 0499-55 03 56
e-mail: avontuurrijk@skobos.nl
website: www.avontuurrijk-skobos.nl
facebook.com/DaltonKindcentrumAvontuurRijk facebook.com/DaltonKindcentrumAvontuurRijk
avontuurrijk-skobos.nl avontuurrijk-skobos.nl
© 2021 Dalton kindcentrum AvontuurRijk Oirschot, Alle rechten voorbehouden.


VOORKEUREN AANPASSEN | afmelden

Email Marketing Powered by Mailchimp