Copy
Dansk Adventure Race Union Nyhedsbrev
View this email in your browser

DARU Nyhedsbrev

Efteråret har spredt sine smukke farver i landskabet, og det er ved at være sidste mulighed for at komme til dansk adventure race inden nytår!

Siden sidste nyhedsbrev er der kåret nye danmarksmestre efter et forrygende race på Bornholm. Dette - og andre gode emner - kan du læse om i dette nyhedsbrev, nemlig:

- DM i Adventure Race 2018
- Næste DARU CUP race: GIV Adventure Race
- DARU Årsmøde 2018
- Afholdte løb i DARU CUP 2018
- DARU CUP 2019

DM i Adventure Race 2018

Årets danmarksmesterskab i adventure race blev afholdt på Bornholm i weekenden 15.-16. september. Island Explorer formåede at vise det allerypperste af klippeøen, og deltagerne fik serveret et race fra den allerøverste hylde.

Løbet blev vundet i ganske sikker stil af Team Yeti bestående af Laura Lambæk Knudsen, Torbjørn Gasbjerg og Bjarke Refslund. Stort tillykke til dem med den flotte sejr!

Se masser af flotte billeder fra løbet på Island Explorers Facebook-side.

Næste DARU CUP adventure race: Idrætshøjskolen Viborg

Hvis du nu tænker, at der skal flere adventure races under bæltet i 2018, så er det lige præcis muligt at nå det!

Den 24. november afholdes årets sidste DARU Cup race, og det er Idrætshøjskolen Viborg, der er arrangør. De melder, at løbet giver mulighed for at holde kæden stram i smuk natur - og de plejer at holde ord, så vi anbefaler kraftigt at komme afsted og tage det i selvsyn!

Løbet byder på Challenge og U21-rækker med forventet vindertid på 7 timer og maks-tid på 8 timer. Tilmelding er åben indtil 11. november på ar-union.dk's tillmeldingsside

DARU Årsmøde 2018

DARU indkalder til årsmøde søndag d. 11. november.

Mødets formål er at udvikle dansk adventure race, og vi opfordrer alle medlemmer til at møde op og bidrage. Vi lover god stemning, hyggelig snak og indholdsrig dialog, der altsammen er med til at gøre sporten endnu bedre.

Læs mere på Facebook-begivenheden - og følg vejledning til tilmelding og gør din indflydelse gældende. Husk venligst at tilmelde senest 1. november, da vi skal have bestilt mad til deltagerne.
 

Afholdte løb i DARU CUP 2018

For ikke længe siden blev Als Extreme afholdt i det vestjyske med udgangspunkt fra Rømø i deluxe efterårsvejr. Se masser af flotte billeder på løbets Facebook-side.

Og for at tage et større tilbageblik på årets afholdte løb, kaster vi lige en mulighed for nostalgisk trip ind: Værs'go', hermed referencer til billedsider fra DARU CUP 2018-races som en lille ekstraservice!

YETI Adventure Challenge 16.-19. september
Thy til lands, til vands og i luften 4. august
Delta Adventure Race 15. juni
Møns Klint Adventure Race 2. juni
Ry Outdoor Challenge 19. maj
Oure Adventure Race 5. maj
IHS Adventure Race 28. april
Videbæk Adventures 7. april
Eagle Race 7. april
 

DARU CUP 2019

Jeps, den er god nok! Der kommer heldigvis også en DARU CUP 2019!
Løbsledermødet afvikles i forbindelse med DARU Årsmøde, så vi kan derfor ikke afsløre kalenderen endnu.

Men, men, men - sikkert er det, at cuppen (som traditionen byder) skydes i gang med Kong Vinter. Det sker lørdag den 12. januar 2019, og det bliver koldt, mørkt og aldeles glimrende!

Der er Master-, Challenge-, U21- og Fighter-distancer. Tilmeldingen er åben, og der er faktisk lidt håndører at spare ved tilmelding inden 1. november.
 
Tak fordi du læste med.

Benyt den sidste mulighed for at komme på DARU CUP adventure race inden årets udgang: Tilmeld Adventure Race Idrætshøjskolen Viborg - det vil du ikke fortryde!

Husk også DARU Årsmøde 11. november - en glimrende mulighed for en indendørsaktivitet, der med netop dit input kan give federe udendørsaktiviteter!

Vi ses derude!

Forresten: Hvis du ikke ønsker at modtage disse nyhedsbreve, så er der mulighed for at afmelde i linket lidt længere nede. Vi passer naturligvis på dine oplysninger (også efter GDPR, hvis du stadig kan huske den forkortelse...) :-)
DARU Facebook
DARU Website
Du modtager denne mail, da du er medlem af DARU.
Du kan ændre dine indstillinger eller fjerne dig selv fra denne mail-liste


This email was sent to <<Mailadresse>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Dansk Adventure Race Union · Idrætsvej 2 · Oure 5883 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp