Copy
Dansk Adventure Race Union Nyhedsbrev februar 2016
View this email in your browser

DARU Nyhedsbrev februar 2016

Så er DARU CUP 2016 skudt i gang med et K-Æ-M-P-E brag! Hvis de gode takter fortsætter, er der lagt op til en sæson af dem fra den allerøverste hylde!

I dette nyhedsbrev kan du læse om følgende emner:
- Kong Vinter 2016
- Lillebælt Adventure Challenge
- Delta Adventure Race
- Årets Upcoming
- Opdatering på ar-union.dk

Årets første DARU CUP-løb: Kong Vinter

Lørdag d. 16. januar åbnede Kong Vinter ballet for DARU CUP 2016 med næsten 90 hold fordelt på Challenge, Fighter og Junior-klasser. Dermed er der sat en fed streg under, at dansk adventure race lever og har det godt!
Arrangementet blev afviklet i flot vintervejr i det nordsjællandske, og der var spænding i toppen med blot ca. 8 minutter mellem nr. 1 og 3 på Challenge-distancen.

Se mange flotte billeder på løbets Facebook-side, og se resultaterne på ar-union.dk's resultatside.

Næste DARU CUP-løb: Lillebælt Adventure Challenge

Næste løb i DARU CUP 2016 er Lillebælt Adventure Challenge (LAC), der afvikles lørdag d. 5. marts.
Der bydes på en Challenge-distance med forventet vindertid på 5 timer og en makstid på 6 timer. Løbet er opbygget med obligatoriske og valgfrie poster, hvilket giver mulighed for at brillere med taktisk snilde og måske hente lidt bonuspoint ved at bruge tid på valgfrie poster - eller køre den safe og alene bruge tid på de obligatoriske poster.

Da starten går kl. 16.00, bliver størstedelen af løbet afviklet i mørke. Det giver unægteligt et tvist til navigationen, og det giver en forrygende mulighed for at nyde Lillebælt-området i den helt specielle nattestemning.

Tilmeldingen er åben indtil 1. marts på ar-union.dk's tilmeldingsside. Læs mere om løbet på LAC's hjemmeside.

Delta Adventure Race

Husk også, at årets første mulighed for DARU Master-løb er 2. april, når Delta Adventure Race skydes i gang fra Hou syd for Aarhus. Udover Master er der også mulighed for Challenge, Junior og Fighter - det er The Full Monty, når østjyderne byder velkommen til deres smukke egn.

Deltagergebyret stiger 22. februar, så benyt muligheden for at spare lidt gryn, og giv samtidig løbsarrangørerne bedre mulighed for planlægning.
I bedste adventure race-ånd giver Delta Adventure Race mulighed for at deltage som fire-personers hold, som er det typiske format, når der køres internationale løb.
Læs mere om løbet på Deltas AR's hjemmeside og meld hold til på tilmeldingssiden.

Årets Upcoming

Er I Årets Upcoming?

Årets Upcoming er et hold, der planlægger at få det bedste ud af sæson 2016. 
Holdet behøver hverken at være helt nyt eller have kørt mange løb - ynglinge eller oldinge er lige hotte som Årets Upcoming! Her vægtes nemlig holdånd, entusiasme og kærlighed til adventure race; og de parametre kender ingen alder!

Hvorfor skal DIT hold være blandt de nominerede? Send et billede og en kort beskrivelse af jer selv, holdnavn, motivation og planer for 2016 til agmovin@gmail.com senest 1.marts 2016. De nominerede offentliggøres på Facebook og i nyhedsbrevet, og afgørelsen foregår ved afstemning. 

Om der er en præmie, spø'r du? Jeps! Og den er god: En FRISTART til et valgfrit DARU CUP løb 2016 (eller kong vinter 2017). Så få smidt en nominering afsted og bliv arvtager efter Team Racing Rebels, som vandt titlen sidste år. 

Opdatering på ar-union.dk

Vi er gået i gang med at opdatere indhold på ar-union.dk. Der er blandt andet kommet en omfattende race-kalender med udenlandske løb - og en liste over andre danske races (udenfor DARU CUP 2016).
Der bliver løbende opdateret, opryddet og opbygget, så hold øje med siden - og kom gerne med input og gode forslag.
Go' fornøjelse med de go'e oplevelser, der ligger og venter i DARU CUP 2016! 
Vi ses derude!
DARU Facebook
DARU Website
Du modtager denne mail, da du er medlem af DARU.
Du kan ændre dine indstillinger eller fjerne dig selv fra denne mail-liste