Copy
Dansk Adventure Race Union Nyhedsbrev
View this email in your browser

DARU Nyhedsbrev

Efteråret er rullet ind over det ganske danske land, og DARU Cup 2017 synger på sidste vers. Der er heldigvis stadig mulighed for at komme afsted på race i det underfundige efterårsvejr - og der er endda også mulighed for at komme til indendørsaktivitet i form af DARU Årsmøde.

Siden sidste nyhedsbrev er årets højdepunkt for dansk adventure race blevet afviklet: DM i adventure race 2017. Det var en skarp dyst i området omkring Vejle, og det blev til spritnye danmarksmestre.

Denne udgave af DARU nyhedsbrev indeholder:
- DM i Adventure Race 2017
- DARU Årsmøde 2017
- Næste DARU Cup race: Als eXtreme
- Næste-næste DARU Cup race: GIV Adventure Race
- Afholdte løb i DARU Cup 2017

DM i Adventure Race 2017

Delta Adventure Race dannede rammerne for dette års danmarksmesterskab i weekenden 22.-23. september. Starten gik fra Vejle Idræthøjskole og var en tour de force i idylliske omgivelser i og omkring Vejle.

Der blev dystet bravt og intenst om den ærefulde titel, og efter knap 20 timer kunne Marie Louise Jørgensen, Anton Hansen og Mikael Halberg fra Team RacingDenmark kalde sig danmarksmestre. Stort tillykke til dem med den flotte sejr!

Ud over danmarksmesterskabet blev der også afviklet Forsvarets Mesterskab, Challenge, Junior og Fighter, så mere end 100 hold var i vælten.
Se den flotte video fra løbet og nyd de mange flotte fotos fra løbets Facebook-side.

For de DM-nysgerrige kan vi røbe, at begivenheden til næste år rykker østpå. Bornholm lægger nemlig jord, vand og klipper til DM i Adventure Race 2018 - læs mere om det i et senere nyhedsbrev.

DARU Årsmøde 2017

DARU indkalder til Årsmøde 2017 lørdag d. 11. november på Vejle Idrætshøjskole.
 
Mødets formål er at udvikle dansk adventure race, og vi opfordrer alle medlemmer til at møde op og bidrage. Vi lover god stemning, hyggelig snak og indholdsrig dialog, der altsammen er med til at gøre sporten endnu bedre.

Læs mere på Facebook-begivenheden - og følg vejledning til tilmelding og gør din indflydelse gældende. Husk venligst at tilmelde senest 1. november, da vi skal have bestilt mad til deltagerne.

Næste DARU Cup race: Als eXtreme

Årets sidste chance for Master-løb er lørdag d. 4. november, hvor Als eXtreme skydes i gang fra Sønderborg.

Arrangørerne lokker med en udfordring, der ikke tidligere er set i dansk adventure race! Vi er spændt på, hvad det kan være - og hvis du ikke allerede har hold på startlisten, kan du nå at tilmelde hold lidt endnu (tilmelding lukker 22. oktober). 

Der afvikles Master-, Challenge-, Junior- og Fighter-distancer, så uanset om du er til lange eller korte sportslige udfoldelser, er der noget til netop dig. Efter løbet bydes der på sagnomspunden "Pulled Pork Buffet", som kun sønderjyder kan lave det - det er så absolut værd at tage med! :-) 

Næste-næste DARU Cup race: GIV Adventure Race

Årets uigenkaldeligt sidste DARU CUP race afholdes fra Gymnastik og Idrætshøjskolen i Viborg lørdag d. 25. november.
Der afvikles Challenge-distance, og løbet er konstrueret med en blanding af obligatoriske og valgfrie poster, så alle hold får 7 timers race. Som vanligt lover arrangørerne blodsmag i munden og mudder i ansigtet, for de ved udmærket godt, at det appellerer til danske adventure racere!

Benyt muligheden for at få en sprød sen-efterårsoplevelse og få brændt energi af, inden julemåneden starter. Tilmeldingen er åben indtil 17. november.

Afholdte løb i DARU Cup 2017

Siden sidste nyhedsbrev er der afviklet fire adventure races (ud over DM i AR 2017).

Gepard Adventure Race blev afviklet 5. juni i høj solskin som perfekt kulisse til den barske vestjyske natur. Se billeder fra løbet på Gepard Adventure Race Facebook-side.

Møns Klint lagde gode bakker og unik dansk natur til Møns Klint Adventure Race race 10. juni. Nyd de flotte billeder i deres Facebook-album.

Danmarks ældste (og mest titel-ordrige) adventure race Thy til lands, til vands og i luften blev traditionen tro afviklet første weekend i august i den flotte og barske natur i Thy Nationalpark. Nyd de mange flotte fotos i deres Facebook-album.

Første weekend i september blev Yeti Adventure Challenge Silkeborg afviklet. Som vanligt havde racet prominent besøg - denne gang af Riising og Mor, som på underholdende og modig vis blev udfordret i det midtjyske. Dyrk lige den superflotte video fra Yeti, og svælg i de mange billeder på Facebook.
Tak fordi du læste med.

Benyt årets sidste to muligheder for at se Danmark på den bedst mulige måde: Deltag i adventure race: Als eXtreme (4. november) eller GIV Adventure Race (25. november). Eller snup dem begge for at være helt sikker på, at julemanden begaver dig maks til jul for god opførsel!

Og husk også DARU Årsmøde d. 11. november - årets måske bedste indendørsaktivitet!

Vi ses derude!
DARU Facebook
DARU Website
Du modtager denne mail, da du er medlem af DARU.
Du kan ændre dine indstillinger eller fjerne dig selv fra denne mail-liste


This email was sent to <<Mailadresse>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Dansk Adventure Race Union · Idrætsvej 2 · Oure 5883 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp