Copy
Meesterlijk Online, editie 7
Wordt dit bericht niet goed weergegeven, klik dan hier.

Start je auto niet? Check je facturen!

Hoewel het voor velen nog onbekend terrein is, kent de wereld van shortleasing voor de goedlachse Robert Blankert geen geheimen. Zijn bedrijf, Blankert Shortlease, timmert hard aan de weg met hun concept: leaseovereenkomsten die na 30 dagen per dag opzegbaar zijn. Een flexibiliteit die met name interessant blijkt voor zzp’ers. Vooruitstrevend als het bedrijf is, rolt zij op dit moment een veelzijdig track & tracesysteem uit waarmee het onder andere mogelijk is om op afstand een startblokkering in te schakelen. Met deze handige tool zorgt Blankert Shortlease ervoor dat niet betalende leasers hun factuur voldoen. VD&P juristen ondersteunt het bedrijf op het gebied van incasso en juridische (advies)trajecten. In hun kantoor aan de Ceintuurbaan in Zwolle, leren we deze tevreden klant beter kennen. Lees verder »

Share
Tweet
Forward

Uitzonderlijk werk door uitzonderlijke wet

Onze collega Bea Jonas behaalde onlangs haar Rechtendiploma met een zeer actueel afstudeeronderwerp. Zij studeerde namelijk af op de recent gewijzigde regelgeving omtrent de ontslagvergoedingen en dan met name de billijke vergoeding. Wanneer het einde van de arbeidsovereenkomst het gevolg is van ‘ernstig verwijtbaar handelen of nalaten door de werkgever’, kan er naast de transitievergoeding ook een billijke vergoeding aan de werknemer worden toegekend. De beoordelaars hadden lovende woorden over het uitzonderlijke afstudeeronderzoek van Bea en daar zijn wij natuurlijk ook trots op! Lees meer » 

Share
Tweet
Forward

25 jaar sterk in recht

VD&P juristen is al 25 jaar uw vertrouwde partner in juridisch advies én incassotrajecten. Hierbij staat transparantie, betrokkenheid en deskundigheid voorop, waardoor de hoge kwaliteit geborgd kan worden. Benieuwd wat dit voor u kan betekenen?

Lees meer »

Meldplicht datalekken

 

Sinds 1 januari 2016 geldt voor bedrijven en overheids-instellingen de ‘meldplicht datalekken’. Uw plicht om een data-lek te melden komt vaker voor dan u denkt. Bij het niet naleven van de verplichting loopt u het risico op een boetes die kan oplopen tot wel 810.000 euro. Weet u in welke gevallen u een melding moet maken?

Lees meer »

Dagvaarding zonder bekend adres


De wet over dagvaarding
van personen zonder bekende woon- of verblijfsplaats is een jaar geleden gewijzigd. Voor-
heen werd dit bekend-gemaakt in een fysiek dagblad, maar tegenwoordig gebeurt dit online via de Staatscourant. Hiermee vergroot de kans op een reactie van de betreffende persoon. Bovendien zijn de kosten voor het plaatsen van zo’n advertentie aanzienlijk lager, met als gevolg dat openbare betekening nu
de standaard is.
 

Veuger, Van Dalfsen en Partners B.V.
Bezoekadres: Schering 31-33, 8281 JW  Genemuiden
Postadres: Postbus 151, 8280 AD  Genemuiden

Disclaimer

Deze digitale nieuwsbrief wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, waarbij VD&P juristen streeft naar het geven van correcte en actuele informatie. Aan de informatie van deze digitale nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend. Gebruik door derden of openbaarmaking van het bericht zonder toestemming van VD&P juristen B.V. of de geadresseerde is niet toegestaan. Wij adviseren u alle berichten en bijlagen op virussen te scannen voor ze te openen.


Copyright © 2016 VD&P juristen, alle rechten voorbehouden.