Copy
Meesterlijk Online | november 2016
Wordt dit bericht niet goed weergegeven, klik dan hier.
Goed debiteurenbeleid is van levensbelang
Huis-aan-huiskranten, wie leest ze niet? Zowel bij jong als oud zijn de weekbladen onder de vleugels van Laurens Meuleman en zijn compagnon onverminderd populair. Wat in 1997 begon met het zelf knippen en plakken van nieuwsitems voor één krant, is inmiddels uitgegroeid tot een viertal succesvolle nieuwsbladen met een gezamenlijke oplage van 100.000 stuks. Van vrees voor digitalisering is geen sprake, gewoonweg omdat ze er slim mee omgaan. Actueel nieuws wordt online gepubliceerd, terwijl lokaal nieuws en verhalen uit de regio in de wekelijkse krant verschijnt. Als spreekbuis van het gebied tussen Nieuwleusen en Arnhem hebben de kranten voornamelijk te maken met lokale adverteerders. Sinds kort leggen zij hun incassotrajecten en juridische vraagstukken neer bij VD&P juristen. We reisden af naar Raalte en dompelden ons onder in de wereld van weekbladen.

Lees meer »
"Als je ze nodig hebt, zijn ze er voor je. Dat is geruststellend."
Share
Tweet
Forward

Auto spoorloos

Stel, u bent een leasemaatschappij en hebt een huurkoopovereenkomst met een organisatie. Alleen de afgesproken voorwaarden worden niet nagekomen en de klant betaalt zijn maandelijkse leasetermijnen niet. Wat doet u?

Lees meer »

Share
Tweet
Forward

Dineren op kosten van VD&P

Gaat u graag uit eten? Dan hebben wij een leuke actie voor u. Wanneer u een nieuwe relatie bij ons aandraagt, ontvangt u namelijk een dinercheque ter waarde van 50 euro. Wilt u weten hoe u een dinercheque ontvangt? Lees meer »

Zó dineert u op kosten van VD&P »

Risico's overname personeel bij doorstart


Overname van personeel bij een doorstart brengt risico's met zich mee. Wist u bijvoorbeeld dat het arbeidsverleden van de medewerker meetelt? Ga daarom goed de gemaakte afspraken met medewerkers na.

Op onze website leest u welke acties u zelf kunt ondernemen om de risico's te verkleinen »

Meldplicht

datalek

In de vorige nieuwsbrief vertelden wij al over het belang van een melding in geval van een datalek. Inmiddels zijn er al 4.000 meldingen gedaan bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP). Maar wanneer is er sprake van een datalek?

Lees meer »

 Administratie op orde?

Kent u het belang van goed debiteurenbeheer? Wij geven u drie tips ter verbetering. 

1. Zorg voor overzicht
2. Los problemen op
3. Grijp in

Hoe u deze tips het best kunt toepassen?

Lees meer »

 

Veuger, Van Dalfsen en Partners B.V.
Schering 31-33, 8281 JW  Genemuiden

Disclaimer

Deze digitale nieuwsbrief wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, waarbij VD&P juristen streeft naar het geven van correcte en actuele informatie. Aan de informatie van deze digitale nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend. Gebruik door derden of openbaarmaking van het bericht zonder toestemming van VD&P juristen B.V. of de geadresseerde is niet toegestaan. Wij adviseren u alle berichten en bijlagen op virussen te scannen voor ze te openen.


Copyright © 2016 VD&P juristen, alle rechten voorbehouden.