Copy
Meesterlijk Online
Wordt dit bericht niet goed weergegeven, klik dan hier.

Nieuw kantoor

Vrijdag 13 juli gaan wij verhuizen! Daarom zijn wij deze dag helaas niet bereikbaar. Vanaf maandag 16 juli staan wij voor je klaar in ons nieuwe kantoor in hartje centrum van Genemuiden.

Parkeren kan direct bij ons voor de deur aan het Havenplein. Vervolgens loop je bij ons binnen aan de Westerbrugstraat 2. Je ontvangt nog een uitnodiging voor de officiële opening. Dus nog even geduld.

AVG in de praktijk


Tips voor omgaan met datalekken

25 mei trad de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking. Deze verplicht organisaties om zorgvuldig met de verwerking van persoonsgegevens om te gaan.

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) ziet toe op vier uitgangspunten:

  • Overheid
  • Zorg
  • Handel in persoonsgegevens
  • Datalekken


Een datalek, wat nu?
Een datalek komt helaas vaker voor dan je in eerste instantie denkt. Toezichthouder AP besteedt daarom de komende periode extra aandacht aan niet-gemelde lekken en datalekken (mede) veroorzaakt door een ernstige tekortkoming in de beveiliging. Maar wat moet je doen als er een datalek in jouw bedrijf plaatsvindt?


Wij hebben de volgende tips op een rijtje gezet! >

Proeftijd
hoe zit dat ook alweer?


In de praktijk komt het regelmatig voor dat bedrijven voor vervelende verrassingen komen te staan als het gaat om proeftijd. 

Lees hier drie veel voorkomende fouten >

Daling


achterstanden kredietnemers

Eerder dit jaar berichtte Stichting BKR dat het aantal achterstanden in betalingen bij kredietnemers sterk is gedaald. En dat is goed nieuws, want hierdoor worden rekeningen sneller betaald.

Lees meer >

Recordbedrag

De Sampark Rally


Afgelopen week namen wij deel aan De Sampark Rally. In totaal is er 17.000 euro bij elkaar gereden. Met dit bedrag initieert Stichting Sampark educatieve projecten in India om de kinderen daar een betere toekomst te bieden.

Lees meer over Stichting Sampark >
 

Veuger, Van Dalfsen en Partners B.V.
Schering 31-33, 8281 JW  Genemuiden

Disclaimer
Deze digitale nieuwsbrief wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, waarbij VD&P juristen streeft naar het geven van correcte en actuele informatie. Aan de informatie van deze digitale nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend. Gebruik door derden of openbaarmaking van het bericht zonder toestemming van VD&P juristen B.V. of de geadresseerde is niet toegestaan. Wij adviseren u alle berichten en bijlagen op virussen te scannen voor ze te openen. Lees hier onze privacyverklaring.


Copyright © 2018 VD&P juristen, alle rechten voorbehouden.