Copy
View this email in your browser
AKTUELLA FILMER
Ons-Tor 7-8 sep + Mån 12 sep 19.00
Info & biljett

Publikens favorit i Cannes.

Clio Barnard har hämtat inspiration från verkliga möten i skapandet av det här varma kärleksdramat.

Ali och Ava kommer från olika delar av stan och från olika ursprung och klass. Han är en streetsmart, rolig och oberäknelig hyresvärd och hon en lågmäld, varmhjärtad, genomsnäll elevassistent. Deras vägar korsas när Ali kör sina hyresgästers dotter till skolan där Ava jobbar. Drama, Storbritannien.

Ons-Tor 7-8 sep 19.00
Info & biljett

Tre sammanlänkande historier. Några män städar upp på en dödens plats och gör en mycket oväntad upptäckt. En mor och dotter med sårig relation har ett svårt möte i en Budapestlägenhet. I Berlin navigerar en tonårig pojke genom högstadiet medan kärlek till en klasskamrat spirar.

Filmens berättelser utspelas i skuggan av andra världskriget och förintelsen och skildrar flera generationer överlevare och deras sätt att hantera sitt tunga arv.
Drama, Tyskland, Ungern.

Fre-Sön 9-11 sep 19.00
Info & biljett

En av Sveriges mest framgångsrika humorgrupper genom tiderna; vi berättar deras historia. Hur allt började med små steg av framgång, radiosketcher, folkparksturnéer, motgångar och succé. Premiär i samband med gruppens 40-årsdag. Dokumentär, Sverige.

Fre-Sön 9-11 sep 19.00
Info & biljett

Det gifta paret Katia och Maurice Krafft är vulkanologer, de riskerar sina liv i jakten på nya utbrott världen runt. Regissören Sara Dosa skildrar deras liv och gärning genom det häpnadsväckande material de lämnat efter sig. Det här är en berättelse om deras kärlek, till vulkaner och till varandra. Dokumentär, Kanada.

Mån 12 sep 19.00    Info & biljett

"Gripande skildring av människorna på världens mest kända konstnärshotell"

De har alla bott där: Patti Smith, Jim Morrison, Robert Mapplethorpe, Dylan Thomas, Bob Dylan, Janis Joplin, Jimi Hendrix och många fler. Det legendariska Chelsea Hotel har varit en fristad för konstnärer och artister i över ett århundrade. Men nu är det över. Renoveringen till lyxhotell har pågått i över nio år, men fortfarande biter sig några av de som haft hotellet som sin permanenta bostad sedan 60-talet kvar. Dokumentär, Belgien.
 

Mån 12 sep 14.00, 13-15 sep 19.00
Info & biljett

En film. En demonregissör. Två divor.

”Den roligaste hyllningen till filmindustrin på åratal.”

Penélope Cruz och Antonio Banderas i samma film! Under sitt nya projekt försöker filmregissören Lola (Cruz) tämja två skådespelare som dessutom är rivaliserande egocentriker.
Drama, Spanien.

Mån 12 sep 14.00, 13-15 sep 19.00
Info & biljett

Jeanne reser till ett sommarvarmt Rumänien för att fira sin möhippa med sina vänner. Där träffar hon Nino och hans familj. De tillhör olika världar, men de inleder trots det en relation.
Drama, Frankrike.

KOMMANDE FILMER
Fre 16 sep 19.00
Mån 19 sep 14.00
Tis-Tor 20-22 sep 19.00  
Info & biljett

En ung kvinna har växt upp själv utanför en stad längs North Carolinas kust och uppfattas som enstöring. När en ung man hittas mördad blir hon snabbt misstänkt, men snart uppdagas sanningen om hennes liv. 

Filmatisering av succéromanen av Delia Owens. Drama, USA.

Fre-Lör 16-17 sep 19.00,
Mån 19 sep 14.00
Tis-Tor 20-22 sep 19.00
Info & biljett

Ett själfullt, futuristiskt familjedrama om att återvinna något man trott gått förlorat.

När Jakes (Colin Farrell) dotters älskade android-bror drabbas av ett systemfel påbörjar han sökandet efter en reparatör.
Drama, USA.

FAMILJEFILM + KNATTEFILM
Sön 11 sep 14.30   Info & biljett

En rolig, underfundig och underhållande film för hela familjen.

Sommarlovet är långt och ensamt tills Allan får en kompis i sin UFO-besatte gamle granne Helge. Allan hjälper Helge att locka till sig farkoster från rymden. Och en dag nödlandar Majken. Animerad familjefilm, Danmark. Svenskt tal.

Sön 11 sep 15.00   Info & biljett

Kalles födelsedag är en rolig och stundtals spännande film om Kalles efterlängtade födelsedag som inte alls blir som han tänkt sig. Animerad knattefilm, Sverige.

KOMMANDE BARNFILMER
Klicka på programbladet eller läs mer på hemsidan - klicka här!
Mer information hittar du på bioregina.se eller Facebook eller Instagram
Website
Facebook
Link
Copyright © 2022 Folkets Bio Östersund / Bio Regina, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp