Copy
In deze nieuwsbrief: geen zomerstop voor veel activiteiten, informatiebijeenkomsten van het Taalinstituut, Zomerbrunches, aankondiging van nieuwe activiteiten en WonenPlus Alkmaar.
View this email in your browser

Zomerstop? Welnee!

In de zomer gaan wij gewoon door met onze leuke activiteiten.
 

Sommige activiteiten hebben een korte stop deze vakantie, maar de meeste gaan gewoon door. Daarnaast hebben we in de zomermaanden ook leuke extra's, speciaal voor de thuisblijvers! In deze zomereditie kunt u lezen wat we de komende maanden gaan doen. We wensen u veel leesplezier en hopelijk tot snel in de Alkenhorst!
 
Activiteiten die gewoon doorgaan
Alle dagen van de week is er wel wat te doen....
Wandelen met klaar-mee-loop-mee, Klaverjassen, Turkse theedrinken en Turkse lunch, Knutselmiddag, Handwerken met het Rode Kruis, Inloopochtenden, Zondagmiddag café, Schoonheidsavond en de PC hulp gaan de hele zomer door. Bekijk hier de agenda voor de dagen en tijden. 
talenschool alkmaar
Informatiedag en avond over taalles
Op zaterdag 2 juli en dinsdagavond 5 juli 
De docenten van Taal Is Voor Iedereen organiseren een informatiedag op zaterdag van 11:00 tot 16:00 uur en een informatieavond op 5 juli van 18:00 tot 20:00 uur. Kom gezellig langs om te bekijken welke taallessen er zijn, de docenten te ontmoeten en het lesmateriaal in te zien. Voor meer informatie klik hier.
Zomerbrunches
Houdt de agenda in de gaten....

Vorige jaar hebben we in de zomer brunches georganiseerd met steeds een wisselend thema (o.a. Turks, Indonesisch). Dit was een groot succes en daarom zullen we dit deze zomer weer organiseren. We houden u via de website en Facebook op de hoogte.
Nieuwe activiteiten
Een greep uit ons aanbod.

In september start Schaakles voor beginners en in oktober komt er een Klaverjasclub bij. Sommige hebben al gemerkt dat de volgende activiteiten zijn toegevoegd aan onze agenda: Ouderen Gym, Ouderen Yoga, Ademen en bewegen voor ouderen, Taalles en Natuurwandelingen. Bent u nieuwsgierig geworden? Bekijk dan hier ons aanbod en doe mee!
Korte zomerstop voor:
Sommige docenten gaan er even tussenuit....

Biodanza, Argentijnse Tango, Lotus-Kring Castricum en Schildersvereniging Doorwerken hebben een zomerstop van juli tot september. Bingo stopt alleen in de maand augustus.Voor het actuele aanbod van de activiteiten bekijk hier de agenda.
Heeft u hulp nodig?
WonenPlus helpt mensen met tijdelijke en structurele beperkingen.

WonenPlus Alkmaar is een vrijwilligersorganisatie voor burenhulp met meer dan 200 vrijwilligers. Zij koppelen uw hulpvragen aan het aanbod van de vrijwilligers. Na inschrijving krijgt u praktische hulp en persoonlijke ondersteuning bij boodschappen, klussen in en om het huis of andere hand- en spandiensten. Klik hier voor meer informatie en hulp. 
Deze nieuwsbrief van Het huis van de Wijk de Alkenhorst wordt uw aangeboden door:

            
Copyright © 2016 "Huis van de Wijk" De Alkenhorst, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by MailChimp