Copy
No.3-2016
Se våre nettsider
Nytt og inspirerende fra Ennea
Hjertesky
Det er vår...
Selv om mai måned er hektisk i Ennea med mange oppdrag så er det fortsatt mulig å booke et inspirerende foredrag med faglig innhold til sommerfesten eller siste personalmøte før sommerferien setter inn.

Her finner du gode forslag til noen av våre foredrag:
ENNEA

Ta kontakt med oss for en uforpliktende snakk.
Mail: dorthe@ennea.no eller telefon: 93 28 20 00.
Vi skreddersyr både innhold og tidsbruk.
Hold deg oppdatert, følg oss på Facebook:
Ennea, ved Dorthe Lie.
Å glede seg over...
Å glede seg til sommeren i stedet for over våren er vel en felle de fleste av oss går i. Vi glemmer kanskje å nyte våren som er over oss nå. På tross av lokalt snøfall i natt, så ser jeg jo at treerne er i ferd med å springe ut og at fuglene vender tilbake fra sine varmere vinteropphold.

Nå handler det om å glede seg langsomt, nyte hver dag og se forandringene i naturen rundt oss. Det er vel Mindfullness på sitt beste? Og det koster bare litt oppmerksomhet å huske å lytte etter fuglesangen når vi er på vei mot bilen en tidlig morgen. Kanskje legge fra seg øreproppene med favorittmusikken for en stund, og oppleve naturens lyder på nytt?

Å kunne våkne etter at solen forlengst har stått opp og komme hjem fra jobb lenge før den går ned er en herlig luksus vi opplever på nytt hvert år, på denne breddegrad.

Håper du finner tid til å ta imot det påfyll denne våren gir deg.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Ennea · Tiurveien 18 · Drammen, 3030 · Norway

Email Marketing Powered by MailChimp