Copy
No.1-2017
Se våre nettsider
Nå får du hjelp til å takle utfordrende kolleger
Hjertesky
Hvor god er du på samarbeid?

Har du opplevd å stå fast i en situasjon der du og en kollega snakket helt forbi hverandre?

Generelt samarbeid, eller det å jobbe i team, kan ha sine utfordringer. Det er ikke alltid så lett å forstå seg på andre, spesielt ikke om man føler seg sviktet, overkjørt eller rett og slett bare misforstått.

Tenk om det fantes et verktøy, som du kan ha tilgang til når som helst du måtte ønske det, og som kan hjelpe deg med å forstå, og forbedre, kommunikasjonen mellom deg, og hvem som helst i din avdeling?

Vi har dette verktøyet!

Ennea har sammen med teamet bak 360Indicator i Danmark, jobbet hele høsten 2016 med å utvikle dette verktøyet for norske forhold, og vi lanserer nå team-delen for fullt her i Norge.
Den hjelper deg med enkle og spesifikke råd til hvordan du kan forbedre kommunikasjonen med din kollega. Du får vite litt om felles verdier, hva som er styrken til din kollega og hvilke fallgruver du bør se opp for, dere imellom.

Dere som allerede har tatt en full CoreProfile (Nå 360Indicator) kan allerede nå få tilgang til å bruke teamdelen.
Ring oss på 93 28 20 00 eller mail: dorthe@ennea.no
 

Teambuilding, har det noe for seg?
På 80- og 90-tallet sendte man i stor stil sine medarbeidere ut i villmarken, på høyfjellshotell for å leke i naturen og sette opp telt med bind for øynene, eller ned av en frådende elv i gummibåt. Dette skulle motivere og engasjere de ansatte, og etter hvert resultere i bedre teamarbeid. Det vi vet i dag, er at disse turene ganske sikkert var velegnet til å bli bedre kjent med hverandre, på godt og vondt, men også at dette ikke nødvendigvis resulterte i bedre samarbeid.

Hva definerer et effektivt team?
Mange mener mye om hvordan man bygger effektive team, men dette er de fleste enige i: Det handler naturligvis om klare og tydelige mål, men også struktur, rollefordeling og forventninger er kritiske elementer for å gjennomføre et fremadrettet og langvarig godt samarbeid.

Hvordan oppnår man så det?
Det er egentlig ganske enkelt: Ved å snakke om det! Ved å skape en arena der det er lov å være tydelig på hva man selv mener å kunne bidra med, ved å forplikte seg, og ved å ha god innsikt i seg selv, og sine kolleger.

Og den innsikten får dere enklest ved å bruke teamdelen i 360Indicator.

Dette hjelper vi deg gjerne videre med.
Ta kontakt med oss.
Hold deg oppdatert, følg oss på Facebook:
Ennea, ved Dorthe Lie.
Om du er igang med å planlegge årets bedriftsarrangement og ønsker humoristiske foredrag med faglig innhold, finner du gode forslag her:
ENNEA

Ta kontakt med oss for en uforpliktende snakk.
Mail: dorthe@ennea.no eller telefon: 93 28 20 00.
Vi skreddersyr både innhold og tidsbruk.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Ennea · Tiurveien 18 · Drammen, 3030 · Norway

Email Marketing Powered by Mailchimp