Copy
Nieuwsbrief LifetecZONe dec 2016
Met deze digitale nieuwsbrief willen wij onze leden informeren over de activiteiten en bijeenkomsten van LifetecZONe. Nog geen lid, maar wel interesse in een lidmaatschap? Klik op de button hieronder.  
Lid worden
UITNODIGING EINDEJAARSBIJEENKOMST
LifetecZONe meets Smart Services Campus 2016
 
Tijdens deze bijeenkomst op maandag 12 december zal Wethouder Martin de Beer van Gemeente Heerlen ons welkom heten op de Campus en zullen 2 startende jonge ondernemers hun innovaties toelichtichten. Speciale aandacht is er nog voor het Project LIME (Limburg Meet) en wat dit project kan en gaat betekenen voor beter en anders meten in de zorg.

Verder kijken we samen nog even terug naar het afgelopen jaar, maken het programma voor 2017 bekend, en het geheel wordt afgesloten met een gezellige kerstborrel, waarbij we samen het glas heffen op een nieuw innovatief jaar!

Start 15.00 uur
Locatie: Brightlands Smart Services Campus in Heerlen

 
Voor meer informatie, programma en aanmelden: klik op de link hieronder. Wij zien u graag op 12 december!
Aan deze bijeenkomst zullen ook relaties van de gemeenten Heerlen, ondernemers van de campus, ondernemers van het Health Logistics Forum en Health Valley leden deelnemen. 
NU aanmelden 12 december
SAVE THE DATE: Biomedica 2017 New Generation!


De voorbereidingen voor de 2017 editie van de Biomedica Life Sciences Summit  zijn in volle gang.
Datum:9-10 mei 2017 in Eindhoven, TU/e. 

Wat is er nieuw? Biomedia 'new generation'  wordt een lunch-to-lunch conferentie met de nadruk op netwerkmogelijkheden voor uw bedrijf. De onderwerpen komend jaar:  "Precision Medicine", "Regenerative Medicine" and "Smart Diagnostics" .Voor starters en kleine ondernemers is al een standje incl aankleding te boeken voor € 299,-. De leden van LifetecZONe krijgen weer de mogelijkheid zich te presenteren in de LifetecZONe/Provincie Brabant stand. Binnenkort meer, maar blok alvast 9 en 10 mei in Eindhoven in uw agenda!
Health Valley & LifetecZONe
Om de ondernemers van Health Valley de kans te geven de leden van LifetecZONe te leren kennen en kennis op te doen bij een LifetecZONe thema bijeenkomst, biedt Health Valley al haar leden de mogelijkheid een keer aan te schuiven bij een van onze sessies. Vanaf nu kunt u dus ook netwerken met de gedreven ondernemers uit de regio Gelderland.

Terugblik Dutch Design Week

De ondernemers van Health Valley en LifetecZONe konden dankzij de sponsoring van de Provincie Noord-Brabant terugkijken op een geslaagde “Health & Design Challenges” bijeenkomst tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven.

De bijeenkomst startte met een rondleiding over de Dutch Design Week waarbij de tentoonstelling  Intensive Care werd bezocht en een bezoek werd gebracht aan Mind the Step, een tentoonstelling van TU/e met zorginnovaties. Vervolgens werd er in het Brabant Living Lab een bijeenkomst gehouden waarin verschillende sprekers hun visie op design vanuit hun perspectief konden toelichten. 

Voor meer informatie en foto’s klik op de link hieronder.

Meer informatie en foto's DDW 2016

De LifetecZONe bijeenkomsten worden mede mogelijk gemaakt door PNO Consultants, TU/e en MedValue.

 
Copyright © 2015 LifetecZONe, All rights reserved.


Volg het laatste nieuws en events op
www.lifeteczone.nl

Heeft u iets toe te voegen aan de website?
Mail naar info@lifeteczone.nl
 
Forward
Share
Tweet


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
LifetecZONe · - · -, - · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp