Copy
Nieuwsbrief LifetecZONe januari 2017
Met deze digitale nieuwsbrief willen wij onze leden informeren over de activiteiten en bijeenkomsten van LifetecZONe. Nog geen lid, meld u aan op info@lifeteczone.nl 

UITNODIGING Algemene Ledenvergadering en netwerkbijeenkomst 
"Financieringstips voor Innovaties in 2017

 

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering van LifetecZONe 2017met aansluitend de netwerkbijeenkomst ‘Financieringstips voor Innovaties in 2017’ .
Locatie:  Holst Center, High Tech Campus Eindhoven. 
Datum: dinsdag 21 februari 2017

Voor meer informatie of om aan te melden klik op onderstaande link.

NU aanmelden 21 februari
Ledenvoordeel: gratis entree, gratis plek op stand, mogelijkheid tot het geven van een pitch: Biomedica 2017 !


Leden van LifetecZONe kunnen gebruik maken van het volgende mooie aanbod: gratis de Biomedica Life Sciences Summit bezoeken, uw bedrijf presenteren in de LifetecZONe/Provincie Noord-Brabant stand en de mogelijkheid tot het geven van een pitch. Wanneer en waar? Dinsdag en woensdag 9-10 mei 2017 in Eindhoven, TU/e.Wilt u hiervoor in aanmerking komen, mail dan naar info@lifeteczone.nl. voor beschikbaarheid en voorwaarden!
Met korting beursbezoek?
  • Brabantse bedrijven die van plan zijn om naar de Bio-Europe Spring te gaan in Barcelona in maart kunnen in aanmerking komen voor een korting op de entreeprijs van 200 euro en 500 euro tegemoetkoming in reis-en verblijfskosten. Indien interesse, graag met spoed contact opnemen met Ria Hein rhein@bom.nl. Aanbod geldt tot 30 januari!
  • Als partner/sponsor van Innovation for Health bieden we onze relaties graag de mogelijkheid om met korting deel te nemen aan deze vooraanstaande conferentie op 16 februari 2017 in WTC Rotterdam.
    Tijdens Innovation for Health worden toonbeelden van innovaties voor de gezondheidszorg in de spotlight gezet onder meer dan 800 aanwezigen. Meld u aan op www.innovationforhealth.eu en gebruik de vouchercode < LZ20170216 > om €50,- korting te krijgen op uw registratie. Lees meer op onze website

     

Terugblik Eindejaarsbijeenkomst

Op maandag 12 december werd de LifetecZONe eindejaarsbijeenkomst gehouden op de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen. Martin de Beer, wethouder van Gemeente Heerlen, gaf de aftrap.

Campus bedrijven Qwiek en Rementis gaven een presentatie en ook ACIST Medical Systems. Daarnaast werd het project LIME (Limburg Meet) toegelicht, waarna de ondernemers tijdens een gezellige netwerkborrel konden terugblikken op het afgelopen jaar. .Voor meer informatie en foto’s klik op de link hieronder.

Meer informatie en foto's Eindejaarsbijeenkomst 2016
De LifetecZONe bijeenkomsten worden mede mogelijk gemaakt door PNO Consultants, TU/e en MedValue.


 
INNOVFIN

Interesse in een lening van de EIB voor ontwikkelingen in Life Sciences en Medtech? Het programma InnovFin is wellicht dan wat voor u. Het is mogelijk leningen te verkrijgen tussen de 7,5 en 75 mln euro! Kijk op onze website voor meer info.
 
Download op onze website de InnoFin brochure
Copyright © 2015 LifetecZONe, All rights reserved.


Volg het laatste nieuws en events op
www.lifeteczone.nl

Heeft u iets toe te voegen aan de website?
Mail naar info@lifeteczone.nl
 
Forward
Share
Tweet


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
LifetecZONe · - · -, - · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp