Copy
Header nieuwsbrief

Visualisatie geeft data betekenis

De afgelopen jaren heeft Promaint voor veel organisaties pakketselecties, implementaties en verbeterprojecten uitgevoerd voor het gebruik van verschillende onderhoudsbeheersystemen (OBS) en facilitair management informatiesystemen (FMIS).


Met het gebruik van deze systemen wordt een grote hoeveelheid data verzameld waarmee prestaties, afspraken en processen bewaakt kunnen worden en waarmee op een onderbouwde manier strategische keuzes gemaakt kunnen worden.

Met behulp van deze data en een goed ingericht dashboard heeft u direct een sterke tool om deze informatie te presenteren en communiceren. In dit artikel leest u er meer over.

Een goed begin is het halve werk...

Als onderhoudsadviesbureau wordt Promaint met regelmaat gevraagd voor het uitvoeren van risicoanalyses en het opstellen van op risico gebaseerde onderhoudsplannen. De klanten die hiermee aan de slag gaan hebben vaak een helder beeld voor ogen van hetgeen zij willen bereiken. Echter is de weg hier naartoe nieuw en vaak niet zo eenvoudig als men soms verwacht.Promaint heeft een artikel geschreven dat u met een concreet stappenplan uit de praktijk inzicht biedt in hoe ook u een goed begin kunt maken met een op risico gebaseerd onderhoudsplan voor uw nieuwe installatie. Klik hier voor het lezen van het artikel.


 

Accreditatie JCI

JCI is de nieuwe kwaliteitsstandaard binnen de Nederlandse ziekenhuizen. De voorbereidingen voor deze kwaliteitsaudit kosten vaak in een korte periode veel tijd. Gericht op de ondersteunende diensten van het Facilitair bedrijf en de afdeling Techniek kan Promaint ook uw ziekenhuis ondersteunen bij het opzetten, inrichten en borgen van de kwaliteitseisen die JCI aan uw afdelingen stelt. Lees hier meer over de mogelijkheden.
 

Promaint organiseert succesvolle Masterclass

Woensdag 9 maart heeft Promaint een Masterclass Risico gebaseerd onderhoud georganiseerd. Deze Masterclass was specifiek bedoeld voor managers en medewerkers van de technische afdeling van ziekenhuizen en zorginstellingen.

Daarnaast heeft Promaint woensdag 25 mei een bijdrage geleverd aan een studiemiddag 'Risicobeheersing in de zorg'.

Promaint kijkt terug op twee geslaagde dagen. De Masterclass wordt in de (nabije) toekomst ook georganiseerd voor andere onderwerpen en andere doelgroepen.

Pakketselectie

Voor een onderhoudsorganisatie is een onderhoudsbeheersysteem een onmisbare tool voor het registreren van assets en (onderhouds)werkorders en het borgen en beheren van werkprocessen en informatie. Er zijn echter zeer veel verschillende pakketten op de markt waardoor het lastig kan zijn het pakket te vinden dat het beste aansluit bij uw bedrijf en werkprocessen. Naast verschillende functionaliteiten moet u ook keuzes maken in de manier van beheer en configuratiemogelijkheden, niet alleen voor nu maar ook in de toekomst.

Hier vindt u uitgebreide informatie over wat Promaint voor u kan betekenen bij het kiezen van het juiste pakket.
 
Promaint BV ● T 088 77 66 246 ● info@promaint.nl ● www.promaint.nl
© Promaint BV
unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by MailChimp