Copy
Header nieuwsbrief

Gastcolleges Avans Hogeschool

Robert Evers en Jaap Houben hebben deze maand namens Promaint een aantal gastcolleges gegeven op de Avans Hogeschool in Den Bosch aan tweedejaars studenten van de opleiding Technische Bedrijfskunde. De onderwerpen van de gastcolleges waren kwaliteits- en risicomanagement. De studenten hebben het college als leerzaam en boeiend ervaren. De scherpe vragen leidden tot een leuke interactie.

Trainingen Ultimo bij Intersnack

Van hartige snacks en knapperige popcorn tot voedzame noten en smeuïge pindakaas. Intersnack Nederland heeft dit alles in haar ruime assortiment. Intersnack produceert, verpakt en verkoopt deze producten onder merknamen als Chio, POM-BÄR en Jack Klijn maar ook onder private labels voor retailers.

Promaint heeft Intersnack ondersteund bij de overgang van Ultimo 8 naar de nieuwste versie van Ultimo. Daarnaast ondersteunt Promaint Intersnack ook met bedrijfsspecifieke trainingen voor de verschillende gebruikersgroepen binnen het bedrijf. Tijdens de trainingen wordt gebruik gemaakt van bedrijfsspecifieke handleidingen. Deze aanpak geeft nieuwe en bestaande medewerkers de mogelijkheid om snel inzicht te krijgen in de werking van Ultimo en de specifieke werkprocessen van Intersnack.

Hier vindt u meer informatie over de overgang naar de nieuwste versie van Ultimo of trainingen Ultimo.

Meer efficiency met blokonderhoud

Efficiency is voor veel organisaties een belangrijk issue. Ook het efficiënt uitvoeren van onderhoud aan technische installaties hoort daarbij. In dit artikel leest u een praktijkvoorbeeld hoe Promaint daarbij ondersteuning biedt bij een organisatie in de watersector.
NVDO Maintenance College Risicogestuurd Onderhoud
Promaint heeft op donderdag 26 januari het Maintenance College Risicogestuurd Onderhoud verzorgd in samenwerking met de NVDO en Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden.
Tijdens deze leerzame middag zijn de belangrijkste principes van risicomanagement en risicogestuurd onderhoud behandeld. Door de veelzijdige samenstelling van de groep en de uitgebreide interactie leverde dit interessante discussies op. Leuk om te zien waren ook de verschillende rollen van de aanwezigen: de interne technische dienst, het management, de externe onderhoudsfirma en de externe adviseur.Tijdens de workshop is de groep in een spelvorm zelf aan de slag gegaan met de principes van risicomanagement.  Dit leverde wederom leuke interactie op! Als afsluiting heeft de heer Jan Molleman van Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden een rondleiding verzorgd over de Waterzuivering.
De mooie combinatie van theorie, praktijkvoorbeelden, enthousiaste deelnemers en veel interactie met en tussen de deelnemers maakte het een zeer geslaagde middag.

Accreditatie JCI

Ziekenhuizen raken steeds meer gewend aan kwaliteitsaudits. Om aan de eisen te voldoen moet vaak in een korte tijd veel werk worden verzet. Deze inspanning komt veelal bovenop de dagelijkse werkzaamheden. En waar te beginnen? Een duidelijk stappenplan helpt u om het overzicht te houden en op een efficiënte manier te werken richting het beoogde resultaat.

Lees hier meer informatie.

Implemenatie Maximo bij DNV GL

Sinds het begin van dit jaar ondersteunt Promaint DNV GL Energy - Power TIC (Testing, Inspection & Certifications) bij de implementatie van het Assetmanagement systeem Maximo. Het systeem wordt geïmplementeerd voor 3 laboratoria: Arnhem, Chalfont (USA) en Praag. Alle laboratoria zijn ontworpen en uitgerust om te testen in overeenstemming met de meest recente internationale normen.
 

Tijdens de implementatie worden de werkprocessen vastgelegd en zal Maximo zo worden ingericht dat het de werkprocessen van DNV GL ondersteunt. De benodigde gegevens voor het systeem worden verzameld in spreadsheets en ingelezen in Maximo. Daarnaast gaat Promaint DNV GL ondersteunen bij de ingebruikname van het systeem.

NVDO-Cursus 'Uitbesteden van Onderhoud'

Ook in 2017 verzorgt Damon Visser van Promaint weer de NVDO-cursus 'Uitbesteden van Onderhoud'. De data zijn 11 & 12 mei en 2 & 3 oktober 2017.
           Naast de 'open inschrijving' bestaat de mogelijkheid om deze cursus 'in company' te verzorgen. 

Kijk hier voor meer informatie over deze cursus.

Vacature Maintenance Consultant

Het klantenbestand van Promaint blijft gestaag groeien. Daarom zijn we op zoek naar een Maintenance Consultant om ons team te versterken. Meer informatie over de vacature vindt u hier.

Promaint BV ● T 088 77 66 246 ● info@promaint.nl ● www.promaint.nl
© Promaint BV
Afmelden voor deze nieuwsbrief    Update voorkeuren nieuwsbrief 

Email Marketing Powered by Mailchimp