Copy
El canvi no s'atura

Barcelona En Comú cap a les generals


Després que el Plenari de Barcelona En Comú decidís començar el procés negociador per a les eleccions generals, el diumenge 25 d’octubre es celebrava un Acte Públic obert en què es presentava al conjunt de la ciutadania la proposta d'una candidatura catalana per a les eleccions estatals. I tres dies més tard, aquest dimecres, de nou el Plenari va ratificar l’acord que fa possible la participació de Barcelona En Comú a les eleccions generals del 20-D. Després d’un intens debat, els participants al Plenari van aprovar formar part d’una coalició electoral catalana amb el nom de En Comú Podem, on s’integraran altres forces polítiques que també ratifiquen aquest acord.
[llegir nota de prensa]

 

Participa de la política municipal

Coneixeu com participar activament en la política de barris? Hi heu particpat mai? Sabeu com podeu fer-ho? Des de Barcelona En Comú volem saber quines referències en teniu i quines són les que més us interessen. Ajuda'ns i participa d'aquest questionari!

Per començar, a principis del mes de novembre tindran lloc els primers Consells de Barris del mandat 2015-2019. Acostuma a ser a partir d'aquest Consell de Barri inicial que els Districtes comencen a treballar al costat de la ciutadania en l'elaboració del que serà el seu full de ruta al llarg de tota la legislatura: el PAD, Programa d'Actuació del Districte. El nom del PAM 2015-2019 és “Ciutat democràtica” i vol expressar la idea d’un projecte transfomador i global en el què la justícia social és l’eix central del nostre govern.

[llegir mes]

Agenda d'actes i activitats

La meitat de contaminació

La contaminació atmosfèrica es redueix a la meitat a les vies tallades durant el Dia Sense Cotxes.
El passat dissabte 17 d’octubre diversos carrers del nostre Districte es van tancar a la circulació de vehicles a motor per tal de celebrar el Dia Sense Cotxes, una iniciativa d’àmbit europeu que pretén conscienciar a la ciutadania.

[llegir més]

Ciutat Refugi

El 28 d’agost, Ada Colau, a través del seu compte de Facebook, feia una “crida a l’afecte” que contrarestés l'“efecte crida” amb què alguns ens amenacen i manifestava la seva intenció de declarar Barcelona com a Ciutat Refugi.

A partir d’aquí tot es dispara, però la feina que queda per davant és gran; preparar l’acollida dels que han d’arribar més enllà de l’asil i, alhora, incidir en les nostres comunitats desmuntant les pors i el possible rebuig, aclarint confusions perverses. I no deixar de mobilitzar-nos exigint a Europa que actuï.

[llegir mes]

Vist a la xarxa

  • 'Aprendre amb la gent gran'. Projectes que afavoreixen les relacions intergeneracionals. A  Zonasec

  • El #cooperativisme a #Sants més viu que mai. A Digital.Barcelona    

  • Entrevista a Mercedes Vidal, regidora de Mobilitat. A TV3.

  • Gerardo Pisarello  entrevistat per “El Jardí de Sant Gervasi

  • Radiografia crítica dels 120 dies de Barcelona en Comú al poder. Al Critic

  • “Cap obra vestirà de legalitat aquest centre de la vergonya; cal tancar el CIE del tot” a La Directa

  • Inauguren la placa monument en homenatge als veïns dels antics barris de barraques de Montjuïc a Catalunya Informació

Properes Assemblees als barris

Sants, Hostafrancs,
La Bordeta i Badal

Poble Sec
La Marina,
Zona Franca
Share
Tweet
Forward
+1


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp